Haberler

Gaziantep'te motosiklet kazası: Hayatını kaybeden sürücülerin cenazeleri teslim edildi

Güncelleme:

Gaziantep'in Nizip ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden sürücülerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden Hasan Kurt'un ise olaydan önce yakıt aldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden sürücülerin cenazeleri defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden Hasan Kurt'un ise olaydan dakikalar önce yakıt aldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Nizip çevreyolu 2. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Kurt (20) idaresindeki 27 AVU 381 plakalı motosiklet ile Ümit Can Dalkıran (24) kontrolündeki 27 ANV 045 plakalı motosiklet çarpıştı. Meydana gelen feci kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinde Hasan Kurt ve Ümit Can Dalkıran'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazadan dakikalar önce yakıt almış

Feci kazada hayatını kaybeden 2 sürücünün cenazesi, sabah saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Feci kazada hayatını kaybeden Hasan Kurt'un ise olaydan dakikalar önce akaryakıt alırken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yanında bir arkadaşı ile istasyona gelen Hasan Kurt'un yakıt alma ve sonrasında istasyondan ayrılma anları yer aldı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Kurt Motosiklet Gaziantep Nizip Güvenlik Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

AK Partili vekilin eli cebinde yaptığı konuşma TBMM'de tansiyonu yükseltti

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Ambulansı durdurarak hasta kontrolü yapan magandalar yakalandı

Bakmadan Geçme

Altay Bayındır, Beşiktaş ile mi anlaştı? Altay Bayındır, Beşiktaş'a mı gidiyor? Müge Anlı sezon finali ne zaman? Müge Anlı İle Tatlı Sert sezon finali mi yapacak, ne zaman? Müge Anlı sezon finali tarihi! Bugün voleybol maçı var mı? 12 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Voleybol milli takım maçı hangi kanalda? Voleybol milli takım Türkiye - Tayland ne zaman, saat kaçta? Voleybol kadınlar ligi filenin sultanları maçı hangi kanalda? Filenin sultanları maçı saat kaçta, nerede yayınlanacak? Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? Müsavat Dervişoğlu hayatı ve biyografisi! LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi?
Kaza sonrası kaçan sürücüye ekiplerden orantısız güç! Polis memuru tutuklandı

Kaza sonrası kaçan sürücüye ekiplerden orantısız güç! Polis memuru tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title