Haberler

Fuhuş operasyonunda yakalanan kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadınlardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi. Yabancı kadınlar Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi İlçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 34 yabancı kadın ve 6 zanlı yakalandı. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

Fuhuş operasyonunda kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

YABANCI KADINLAR GÖÇ İDARESİ'NE TESLİM EDİLDİ

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca, Marmaraereğlisi İlçesinde faaliyet gösteren 3 işletmeye yönelik, fuhuşa teşvik ve aracılık etme, yer ve imkan sağlama suçları çerçevesinde operasyonu düzenlendi. Olaylara karışan 34 yabancı uyruklu kadın Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yapılan sağlık kontrolünde kadın şahıslardan 2'sinin cinsel yolla bulaşan hastalık taşıdığı tespit edildi.

Fuhuş operasyonunda kadınlarda cinsel yollarla bulaşan hastalık çıktı

İcra edilen eş zamanlı operasyonda, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temini yapan 9 şüpheliden 6'sı yakalandı. Şüphelilerden 4'ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari diğer şüphelilerin aranmasına ise devam ediliyor.

UYUŞTURUCU HAP VE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

İşletmelerde yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 3 adet tabanca fişeği, 7 adet cep telefonu, 1 adet harddisk, 2 gram esrar, 3 adet uyuşturucu hap, 3 litre kaçak içki, suçtan elde edilen çok miktarda para ve cinsel içerikli materyaller ele geçirildi. Ayrıca işletmeler hakkında kimlik bildiriminde bulunmama, kapalı alanda sigara içme ve diğer kabahatler nedeniyle idari işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Marmaraereğlisi Tekirdağ 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680 AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu? #128680 Almeria Barcelona maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almeria Barcelona maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Polonya bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Fransa bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Feyza Altun neden 9 ay hapis cezası aldı? İşte nedeni Sokağa çıkma yasağı mı var? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (9)

kerem can:

Arının yuvasına burnunu sokarsan karşılığına da katlanacaksin.

236
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Karşılığını bir tek o alsa iyi o gidip başkalarıyla başkalarıda bir başlkalarıyla birlikte olup ülkeye yayacaklar

yanıt89
yanıt2
Nuri Aga:

Heee mercimek çorbasına ekmek bandırmayalarmış.

yanıt28
yanıt7
Seçilmiş kişi:

Bunlardan ziyade asıl tehlike siyahi erkekler ülkemizde aids vakalarını zirveye taşıdı. Hatta geçenler bir şehrimizdeki üniversitede de bu olay patlak verdikten sonra artık ülkeye gelen öğrencilerden sağlık raporu isteneceği açıklandı.

42
19
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Emmmmman bana ne çıkmayalarmış üstüne ne edek?

43
7
yanıtYanıtla
Alkurt:

Nuri, cok güldüm sağ ol:)))

yanıt12
yanıt0
SAMET TEMAS:

atın ölümü arpadan olsun diyenler burada mı?

31
15
yanıtYanıtla
girilmez:

eyi olmuş

33
2
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Atın ölümü arpadan olsun diyenler düşünsün. Banane !!!

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title