Haberler

Bıçaklı, sopalı saldırıya uğrayan minibüs sürücüsü, markete sığınarak canını kurtardı

Güncelleme:

Eyüpsultan'da hatalı park nedeniyle tartıştığı şahsın ve yakınlarının bıçaklı ve sopalı saldırısına uğrayan minibüs sürücüsü, kendini markete kilitleyerek saldırganlardan kurtuldu. Öfkeli kalabalık taşla ve sopayla minibüse de zarar verirken, o anlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Eyüpsultan'da hatalı park yüzünden tartışan minibüs sürücüsü, şahsın ve yakınlarının bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı. Saldırganlardan korunmak için kendini markete kilitleyen sürücü, öfkeli kalabalığın taş ve sopa saldırısına maruz kaldı. Olay, cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

HATALI PARK NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, dün 16.30 sıralarında Eyüpsultan Girne Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil İbrahim Odabaşı minibüsünü evinin önüne park etmek istediği sırada başka bir ticari aracın hatalı park ederek, alanı kapattığını gördü. Bunun üzerine otomobilin üzerinde bulunan telefon numarasını arayan Odabaşı, hatalı park eden sürücüden aracını düzeltmesini istedi. Hatalı park eden kişi aracının park yerini değiştirdikten sonra iki sürücü arasında bir tartışma çıktı. Kısa süreli tartışmanın ardından şüpheli olay yerinden ayrıldı. Ancak şahıs, bir süre sonra aralarında kadınların da olduğu akrabalarından oluşan bir grupla olay yerine geri geldi.

Bıçaklı, sopalı saldırıya uğrayan minibüs sürücüsü, markete sığınarak canını kurtardı

TAŞ VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Sürücü ile birlikte gelen gruptakiler, Odabaşı'na bıçakla ve sopayla saldırdı. Odabaşı, gruptan bir kişinin bıçaklı saldırısından kurtulmak için tekme atıp ardından markete sığındı. Odabaşı, kendini markete kilitleyerek saldırganlardan korudu. Öfkesini atamayan grup, bu sefer de Odabaşı'nın minibüsüne taşlarla ve sopalarla saldırdı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sakinleşen gruptakiler dağıldı. Aracı zarar gören Halil İbrahim Odabaşı, emniyete giderek şikayetçi oldu. Şüphelilerin Odabaşı'nın minibüsüne saldırı anları ise cep telefonu ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yaşanan olayın bir canavarlık olduğunu söyleyen Halil İbrahim Odabaşı şu ifadeleri kullandı: "Saat 4 buçuk 5 arası kapıma geldim. Arabayı park ettim. İsimlerini bilmiyorum, plakayı da tanımıyorum. Arabayı ortaya park ettiği için aradım ve arabayı biraz ileri almasını rica ettim. Ortaya park ettiği için iki tarafa da yanaşamıyordum. Sonra bu arkadaş, 20 dakika sonra geldi. Ani bir çıkış yaptı. Sonra geri geri gelip, yanımda durdu. Benimle tartışmaya girdi. 'Ben 20 senedir burada oturuyorum. Sen beni arayamazsın' dedi. Ben de bir ricada bulundum, 'Arabanı çek, ben de yanaşayım' dedim. Kendi aramızda böyle bir tartışma oldu.

Bıçaklı, sopalı saldırıya uğrayan minibüs sürücüsü, markete sığınarak canını kurtardı

"BIÇAĞI SALLARKEN KARNINA VURDUM"

'2 dakika sonra görüşeceğiz seninle' dedi. Bizde burada arkadaşla muhabbet ederken, arkadaşım bana 'Koş geliyorlar' dedi. Ellerinde bıçakla geliyorlardı. Zaten kamera kayıtlarında belli. Ben o anda zaten bakkala doğru koşmaya başladım. Genç arkadaşlardan biri ben o anda arabanın etrafında dönerken bıçakla saldıracaktı. O arada çelme taktı, yere düştüm ben. O anda bıçağı sallarken ben onun karnına vurdum. Kendini geri attı. Mahalledeki genç arkadaşlar bunu tutunca ben de can havliyle bakkalın içine kendimi attım.

"BU BİLDİĞİNİZ CANAVARLIK"

Kapısını kilitledim bir anda. O anda kapıya vurarak 'Seni öldüreceğim' dedi. Mahalledeki eş dost araya girince olay sakinleşti. Arabama geldiğimde çok hasar vardı. Kamera kayıtlarını izlediğimde, hanımı çoluğu çocuğu toplayıp katliama gelmiş resmen. Ben arabamın başına gelince şok oldum zaten. Bu bildiğiniz canavarlık. Ben belki orada ayağımla tepki vermeseydin bugün yaşamıyor olabilirdim."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Eyüpsultan Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (8)

Export 86:

Bu hayvanları şehirden alıp ait oldukları doğal hayata bırakmak lazım videoda görüldüğü gibi şehir hayatına ayak uyduramıyorlar

140
0
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

ortalık şey kaynıyor

69
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

saldırıdan alacakları cezalar hariç kasko aracı yaptırıp fazlasıyla magandalardan tahsil edecek

59
1
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Şimdi bu canavarlara ne olacak? Hiç bir şey!!!

47
0
yanıtYanıtla
Emre emre:

Malesef bunu Yurtdışında yapsaydı nasıl olurdu,ülkemizdeki adalet sistemi bunlara 2 3 yıl ceza verecek caydırıcı olacak aksi halde önüne geçilmez bu olayların

38
0
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

bu vahşi varoşlar cezalandirilmali...

8
0
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Kadına bak nasıl vuruyor. Millet vurmak için bahane arıyor ne oldu da bu kadar doldun be kadın. Yani minibüs şoförü ne yapmış olabilir ki bu kadar öfkelendiniz. Ne oldu şimdi neyi çözdünüz???

6
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Bir kavgaya kadın giriyorsa mutlaka ya kan akar yada ölüm olur... Ama kadın yoksa sadece kan akar ve olay kapanır gider..

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title