Haberler

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye talebi reddedildi

Güncelleme:

Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye olmasının ardından Dilan Polat için de tahliye talebinde bulunuldu. Geçtiğimiz haftalarda cezaevinde intihara kalkışan Dilan Polat'la ilgili yapılan cezaevinden tahliye talebi reddedildi. Polat'ın tutukluluk halinin devam edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda cezaevinde intihara kalkışan Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi.

DİLAN POLAT İÇİN TAHLİYE TALEBİ

Nihal Candan sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz hafta cezaevinden tahliye edilirken, örgüt kurma ve kara para aklama suçlarından eşi Engin Polat'la birlikte tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın avukatı da harekete geçti. Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Dilan Polat'ın avukatı, müvekkili hakkında sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu.

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye talebi reddedildi

TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

Dilan Polat ile ilgili tahliye kararı reddedildi. Nöbetçi hakimlik Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu bütün sanıkların tutukluluğuna devam kararı verdi.

KOĞUŞTA "ÖLMEK İSTİYORUM" DİYE BAĞIRDI

Dilan Polat'ın cezaevinde kendisine zarar verdiği öğrenilmişti. Koğuşta "Ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın hastaneye kaldırıldığı, buradaki muayenede kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlenmişti.

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye talebi reddedildi

"KENDİSİNE ZARAR VERDİĞİ DOĞRU"

Muayeneden sonra tekrar cezaevine gönderilen Polat'a psikolojik tedavi uygulandığı öğrenilmişti. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, yaptığı açıklamada "Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Bunu ne ile yaptığını bilmiyorum" dedi.

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye talebi reddedildi

"KENDİSİNİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR"

Dilan Polat'ın arkadaşı Canan Toprak'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat'ın, cezaevinde zor günler geçirdiğini ve kendine zarar verdiğini söyledi. Toprak, "Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulundu.

Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye talebi reddedildi

6 AYDIR CEZAEVİNDELER

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla mahkemeye çıkarılan Dilan Polat ve Engin Polat 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Nihal Candan Dilan Polat Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

500

Yorumlar (17)

murat özkan:

Reklam yapıyordun ben zenginim diyordun ne oldu enerji Yapıyordun bitti mi enerjiii

183
6
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Dışarı çıksa bitmez onda enercii.

yanıt59
yanıt5
mahmut süt:

vergini ödeyecek tin

68
5
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Ne güzel dünya.. Cezaevleri komple boşaltılsın o zaman. Herkesin sağlık sorunları var neticede.

69
2
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

kandırıldık deseydi işe yarardı belkiii

54
7
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Synergiiii...€€ $$ ...Kogus Arkadaslari ile Arasi Nasilmis ??.

51
2
yanıtYanıtla
Aytac Yasar:

O kadar şov yapmasaydın şimdi başın bu kadar belada olmazdı. Kendin ettin kendin buldun

52
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

cezaevi şartları ağırdır ilk günlerde Ama zamanla alışırsın odan evin olur oradaki arkadaşların da ailen

44
6
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

piyon bunlar ama enerciiiiiii

32
3
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Enerci içeceği iç ölmezsin :))))

33
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title