Seyrek ve Villakent'in İçme Suyu Sorunu Tarihe Karışıyor… Tunç Soyer: "İzmir'in Temellerini, Altyapısını Güçlendiriyoruz"

Yerel Haberler

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen’de Seyrek ve Villakent mahallelerinin uzun yıllardır yaşadığı içme suyu sorununu çözüme kavuşturacak projenin temelini attı. Başkan Soyer, “Biz hiçbir İzmirlinin canını sokakta bulmadık. Anlatması zor olsa da görülse de görülmese de toprağı kazıp İzmir’in temellerini, altyapısını güçlendiriyoruz. Kanal dediğiniz, metro dediğiniz toprağın altında görünmüyor. Bu sene içerisinde Narlıdere metrosunu da Çiğli tramvayını da bitireceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Menemen'de Seyrek ve Villakent mahallelerinin uzun yıllardır yaşadığı içme suyu sorununu çözüme kavuşturacak projenin temelini attı. Başkan Soyer, "Biz hiçbir İzmirlinin canını sokakta bulmadık. Anlatması zor olsa da görülse de görülmese de toprağı kazıp İzmir'in temellerini, altyapısını güçlendiriyoruz. Kanal dediğiniz, metro dediğiniz toprağın altında görünmüyor. Bu sene içerisinde Narlıdere metrosunu da Çiğli tramvayını da bitireceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Tunç Soyer, Narlıdere, Menemen, İzmir, Çiğli, Yerel, Haberler