Haberler

    Recep İvedik 7 Netflix'te İzlenebilir!

    Güncelleme:

    Netflix, popüler Türk komedi filmi Recep İvedik 7'yi içerik kütüphanesine ekledi. Şahan Gökbakar'ın başrolünde olduğu film, sinema severler tarafından ilgiyle karşılanacak.

    Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sahip Netflix, içerik kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Son dönemlerde pek çok popüler yapımı sinema severlere sunan şirket, son olarak Recep İvedik 7 ile karşımıza çıktı.

    Recep İvedik 7, artık Netflix üzerinden izlenebilir

    İlk olarak 2008 yılında vizyona giren ilk film ile başlayan, başrolünde Şahan Gökbakar'ın olduğu Recep İvedik serisi, Türkiye'nin en popüler komedi film serilerinden biri haline geldi. Sevilen serinin son filmi olan Recep İvedik 7 ise 2022'de seyirciye sunuldu.

    Film, sinemalarla birlikte dijital akış platformu Disney+ üzerinden de yayınlandı. Tabii bu da seyirci sayısını bir hayli artırdı. Ancak geçtiğimiz aylarda alınan radikal bir kararla, Recep İvedik 7 ile birlikte tüm yerli içerikler Disney+ kütüphanesinden kaldırıldı.

    Sinema severler buraya! İşte Netflix'te izleyebileceğiniz en iyi Türk dizileri!

    Aradan geçen birkaç ayın ardından Recep İvedik 7, kısa süre önce sürpriz bir şekilde Netflix üzerinde yayınlandı. Komedi severlerin mutlaka göz atması gereken film, en çok izlenenler listesine girecek gibi görünüyor.

    Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu

    Recep İvedik 7, şehir hayatının kaosundan çok sıkılan ve köye taşınmaya karar veren Recep'in, en yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köyde yaşadığı maceraları anlatıyor.

    Recep İvedik 7 oyuncuları, filmdeki ve gerçek isimleri ile şu şekilde sıralandı;

    Recep İvedik: Şahan Gökbakar

    Büşra Altın: Öznur Serçeler

    Nurullah: Nurullah Çelebi

    Müdür Erdem: İrfan Kangı

    Öğretmen Kemal: Eray Türk

    Enver Çökelek: Ilhami Adsal

    Biberli Hasan: Murat Bölücek

    Ayse: Victoria Grace

    Asım Civan: Murat Ergür

    İnşaat Avukatı: Murat Akdağ

    Martı Bıyık Fatih: Fatih Batı

    Feridun: Zeki Eker

    Zıp Zıp Orhan: Şahabettin Karabulut

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Recep İvedik 7 filmini nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Recep İvedik 7 Şahan Gökbakar Sinema Teknoloji Magazin Güncel Haberler

    Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

    Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

    Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

    Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

    Bakmadan Geçme

    Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
    Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

    Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title