Haberler

Bir sıcak bir soğuk...

Özge Avcu

Özge Avcu

Yazar -Aile İlişki Koçu -Pro.Yaşam Motivasyon Koçu
29.04.2024 09:30

Hayranı olduğum Sagopa Kajmer'in eskilerden Yakın ve Uzak, şarkısı var. Dinlemenizi tavsiye ediyor ve hızla konuya geri dönüyorum :)

İlişkilerde sıcak ve soğuk duş etkisini duymayan yoktur. Bilinen ya da bilinmeyen nedenlerden kaynaklı yapılan bu davranışlar, psikolojide hoş karşılanmaz. Çoğu zaman alt yapısında bipolar yani duygu durum bozukluğu olarak tanımlanır. Genel olarak nedenlerine bakalım…

1) Sizinle ilgilenmiyor olabilir. Fakat sizi kırmak istemediği içinde bir sıcak bir soğuk davranıyor olabilir.

2) Size karşı bir şeyler hissediyor. Kendi içinde ne olduğuna karar verememiş olabilir. Bilinçli olarak bu şekilde davranarak sizin tepkilerinize bakıyor olabilir.

3) Bir ilişkisi olabilir. Ve kafa karışıklığı yaşadığı içinde size karşı nasıl davranması gerektiğine karar verememiş olabilir.

4) Bir sıcak bir soğuk davranışı sizinle ilgili olmayabilir. Ya gerçekten bipolar bozukluğu vardır. Ya da böyle davranmak hoşuna gidiyor olabilir.

5) Kendini tanımıyor. Hayatta ne istediğini bilmiyor. Belki de bir ilişkiye hazır olmayabilir.

Her ne sebeple olursa olsun, size bir sıcak bir soğuk davranan kişi veya kişilere yapmanız gereken tek şey, onlar size nasıl davranıyorlarsa sizde onlara öyle davranın…


Kendinize cici bakın :)

Sevgilerimle…

title