Haberler

Taraftarlar Mourinho için geri sayıma geçmişti! Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör hamlesi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de gözler Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki başkanlık seçimine çevrilmiş durumda. Yıldırım, teknik direktörlüğe dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamıştı. Rakibi Koç'tan sürpriz bir hamle geldi. Ali Koç, İtalyan devi Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli'yi gündemine aldı. Görüşme gerçekleştirilen İtalyan teknik adam, Milan'dan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ardından eski başkan Aziz Yıldırım'ın da adaylığını açıklamasıyla başkanlık seçiminin heyecanı tavan yaptı. İki aday da seçime iddialı girerken, gelecek sezon takımın başında olacak teknik adamla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

AZİZ YILDIRIM, MOURINHO'YU AÇIKLADI

Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile görüştüklerini ve anlaşmaya yakın olduklarını açıkladı. Mevcut başkan Ali Koç'un da Jose Mourinho'yu düşündüğünü açıklayanYıldırım, Portekizli teknik adama bir an önce imza attırılması yönünde çağrı yaptı.

Taraftarlar, Mourinho için geri sayıma geçmişti! Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör hamlesi

ALİ KOÇ'TAN PIOLI HAMLESİ

Sarı-lacivertli taraftarlar bu açıklamaların ardından Jose Mourinho için geri sayıma geçerken, mevcut başkan Ali Koç'tan sürpriz bir hamle geldi. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Ali Koç'un talimatıyla Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli ile beklenmedik bir görüşme gerçekleştirildi.

Taraftarlar, Mourinho için geri sayıma geçmişti! Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör hamlesi

BRANCO, TEMSİLCİSİYLE BİR ARAYA GELDİ

Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Mario Branco, Koç'un talimatının ardından İtalyan teknik adamın temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve 58 yaşındaki teknik adamın şartlarını sordu.

Taraftarlar, Mourinho için geri sayıma geçmişti! Ali Koç'tan sürpriz teknik direktör hamlesi

MILAN'DAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Milan'ı 2021-2022 sezonunda yaklaşık 11 yılık aranın ardından şampiyonluğa ulaştıran Stefano Pioli, bu sezon ezeli rakipleri Inter'in 18 puan gerisinde kalmalarının ardından ayrılık haberleri gündeme geldi. İtalyan ekibi Milan, Pioli ile devam etmeme kararına sıcak bakarken, teknik direktör Pioli de yeni kulübü için menajerlerine talimat verdi. Öte yandan Milan'ın başında 238 resmi maça çıkan Stefano Pioli, 1.90'lık puan ortalaması elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Stefano Pioli Aziz Yıldırım Jose Mourinho Stefano Pioli Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Milan Futbol Spor Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (18)

İsmail Sari:

çok büyüksün galatasaray??????

79
63
yanıtYanıtla
Vlkn Shn:

Fener adıyla bile sadece cinconun içinden geçebiliyor yok böyle bi potansiyel hiçbi klüpte

46
89
yanıtYanıtla
Hakan Barcı:

Hangi rüya alemindesin birader

yanıt58
yanıt19
Emrehan Ozgen:

Hayallerde yaşıyor bazı kelebekler

yanıt34
yanıt10
Seko:

Tabi canım hafta sonu görecez kim kimin içinden geçiyor

yanıt29
yanıt7
Seko:

Baboş sen bi üstünü ört bi yerlerin açıkta kalmış

yanıt25
yanıt6
serdar turan:

Ali koç başkan, stefano pioli teknik direktör, sezon sonu yine ŞAMPİYON GALATASARAY olacak sanki. değişen bir şey olmayacak gibi gibi

101
21
yanıtYanıtla
serdar turan:

Ali koç başkan, stefano pioli teknik direktör, sezon sonu yine ŞAMPİYON GALATASARAY; olacak sanki

57
22
yanıtYanıtla
Harbi Vatandaş:

Ali koç sen kimi getirmeyi düşünüyorsun o seni ilgilendirir ama fenerbahçenin taraftarının ve kongre üyelerinin seni birdah getirmeyeceği bir gerçektir.

49
5
yanıtYanıtla
Sedat Açıkgöz:

kardeş doğru söylüyonda bu 6 yıl kim oy verdi bunlar yine vermez mi

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title