Haberler

Samsunspor Futbol Okulları Fatsa'daki Minik Sporculara Teşekkür Belgesi Verdi

Güncelleme:

Samsunspor Futbol Okulları, yeni yapılanma çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesindeki minik sporculara teşekkür belgesi ve plaket takdim etti. Ayrıca sporcular, Uluslararası 19 Mayıs Atatürk Kupası'na davet edildi.

Samsunspor Futbol Okulları, yeni yapılanma çalışmaları kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesindeki minik sporculara teşekkür belgesi verdi.

Samsunspor Futbol Okulları, yeni yapılanma çalışmaları kapsamında mevcut futbol okullarını ziyaretlere başladı. Futbol Okulların Koordinatörü Doğan Mermer, Fatsa ilçesindeki minik sporcuları ziyaret etti. Ziyarette sporculara Samsunspor Futbol Okulları ile projeler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, her bir sporcuya 'iyi insan, iyi birey ve iyi futbolcu' olma yolunda gösterdikleri çaba için teşekkür belgesi ile plaket takdim edildi.

Futbol Okulları Koordinatörü Doğan Mermer, Samsunspor'a Fatsa ilçesindeki ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, mayıs ayında Samsun'da yapılacak olan Uluslararası 19 Mayıs Atatürk Kupası'na minik sporcuları davet etti.

Ziyaret, sporcular ile birlikte toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sonra erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Samsun Futbol Fatsa Spor Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title