Haberler

Sadettin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadettin Saran ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında bir dönem daha aday olma kararını açıkladı. Saran'ın da Koç lehine çekilme kararı aldığı öğrenildi. Ali Koç'un basın açıklamasını kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Daha önce adaylığı konusunda kesin bir karar veremeyen Ali Koç, Sadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından 1 dönem daha aday olma kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadetin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından son kararını verdi.

SARAN, KOÇ LEHİNE ÇEKİLDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sadettin Saran da Ali Koç lehine çekilme kararı aldı. Ali Koç, seçim çalışmaları kapsamında gelecek haftadan itibaren Anadolu'daki derneklerde, kongre üyeleriyle bir araya gelerek programlara katılacak.

Saadetin Saran, Ali Koç lehine adaylıktan çekildi

AZİZ YILDIRIM'IN DA ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

Ali Koç ile Sadettin Saran'ın kısa süre içerisinde basın açıklaması yapması bekleniyor. Fenerbahçe'de aday olacağı konuşulan bir diğer isim de Aziz Yıldırım.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Saadettin Saran Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (34)

Yusuf Can Yigit:

Kafaya taktı 5. Yıldızı taktıracak bize

179
24
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın 3. ve 4.yıldızını başkanlık döneminde gördü. Bu da 5.yıldızı görmek istiyor.

yanıt39
yanıt6
Can Bilir:

Fenerbahçe’nin futbol takiminn son 6 senedeki durumuna ve Ali Koç un açıklamalarına bakıldığında. Ne kadar süreç yönetemeyen, anlık çıkışları olan , sonunu düşünmeden konuşan ve hareket eden bir yapısı olduğundan dolayı şirketlerden uzak durması Ailenin işine geliyor gibi... Bizi batıracağına Feneri batırsın diyorlardır Senede harcayacağı 70-80 milyon Euro devede kulak misali…onuda bağış diye vergiden düşüyorlardır.

yanıt0
yanıt0
ERKAN ÜNAL:

Sen gel ülkenin sayılı zenginlerinden ol statlarda dalga konusu ol.ihtiyaciniz mi var ali bey ?

162
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

amacı ortalığı karıştırmak başkanlık falan hikaye

yanıt5
yanıt0
Kasım Ekşi:

Aynen kardeş. Param var herşeyi yiyebiliyorum niye küfür de yemeyim diyor.bir o kalmıştı.

yanıt4
yanıt0
adem karabıyık:

Ali KOÇ Başkan, Fenerbahçe şampiyon DEĞİL.

105
8
yanıtYanıtla
Temha Arak:

lutfen Aziz abi gelsin

104
8
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Zamanında Kılıçdaroğlu aday olma dedik dinlemedi, bu Ali koç'a da aday olma dedik bu da dinlemiyor, Ali Koç'un sonu da Kılıçdaroğlu gibi olacak, Aziz Yıldırım aday olursa bu sefer rahat kazanır. Fenerbahçe Fenerbahçe olalı bu Ali koç kadar becereksiz bir başkan görmedi. Daha bir kaç ay önce ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar dedi. Hala nasıl aday oluyor anlamak imkansız. İnşallah Aziz Yıldırım aday olurda bu Ali koç'tan kurtulur Fenerbahçe'liler.

yanıt56
yanıt6
Fatih Toprak :

Adam Loser olmaktan vazgeçmiyor, bunda ki hırs kimsede yok... :) Böyle taraftara böyle başkan :)

64
10
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title