Haberler

Patrick Kluivert'ın parasını ödemeyen Adana Demirspor'a 3 dönem transfer yasağı

Güncelleme:

FIFA, Adana Demirspor'a eski teknik direktörü Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142 bin euro borç nedeniyle üç dönem transfer yasağı verdi. 47 yaşındaki teknik adam sezon başında Adana Demirspor'a gelmiş, alınan kötü sonuçların ardından Aralık ayında kulüple yollarını ayırmıştı.

FIFA, Adana Demirspor'a eski teknik direktörü Patrick Kluivert'a ödenmeyen borcu nedeniyle üç dönem transfer yasağı verdi.

3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, FIFA sezon ortasında Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı verdi. Adana Demirspor'un Hollandalı çalıştırıcıya 142 bin euro borcunu ödememesi nedeniyle cezaya çarptırıldığı belirtildi.

AYLAR ÖNCE YOLLAR AYRILDI

47 yaşındaki teknik adam sezon başında Adana Demirspor'a gelmiş, alınan kötü sonuçların ardından Aralık ayında kulüple yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Aralık Futbol Spor Haberler

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Savaşta bir ilk! Ukrayna, Rusya'ya ait Su-57 savaş uçağını vurdu

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Sınava 40 dakika kala kimliğini okul çevresindeki mazgala düşürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılan öğrenci Nihal ve Bahar Candan'ın kardeşi çıktı

Bakmadan Geçme

YKS yabancı dil sınavı (YDT) saat kaçta? YDT sınavı hangi tarihte, ne zaman yapılacak? AYT kaçta bitiyor? AYT sınavı kaçta biter, kaç dakika sonra çıkılır? 9 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Haziran dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 9 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? YKS en geç giriş saati kaç? YKS sınavına en geç saat kaçta girilir, kaçta kapılar kapanır? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınavı saat kaçta başlıyor, içeri kaçta giriliyor? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? YKS cevap anahtarı hangi tarihte, ne zaman yayınlanacak? Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor?
Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

500

Yorumlar (8)

Hakan Ucan:

Hadi 3 sezon sonra bal ligine .

39
9
yanıtYanıtla
Richgidecek:

Was sagt er

yanıt0
yanıt0
YalancıSavar:

Yabancılara çuvalla para döküp sonra rezil olmak. Yerli oyuncu olsa iyi kötü anlaşırdınız. Memleketin parası Avrupalılara gidiyor.

38
5
yanıtYanıtla
Veli Yücel:

Adana'nın başkanı üst perdeden konuşuyordu kimsenin parası yok hepsini ödüyoruz diye.

28
0
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

yeni bir bursaspor olayı olabilir.

23
2
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

murat başkan akladi paraları kaçtı

19
0
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Muro kaçacak yerin yok :))

14
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Adanalı değilmi her türlü fırıldağa hazır olun.

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title