Haberler

Kayseri Kafkas Derneği Dörtlü Dostluk Basketbol Turnuvası Sonuçlandı

Güncelleme:

Kayseri Kafkas Derneği tarafından organize edilen Dörtlü Dostluk Basketbol Turnuvası, Hasketbol Spor Kulübü - Spartak Sukhum maçı ile tamamlandı. Turnuva, dostluk ve basketbolun ön plana çıktığı bir atmosferde gerçekleşti.

Kayseri Kafkas Derneği tarafından organize edilen Dörtlü Dostluk Basketbol Turnuvası oynanan son maç ile tamamlandı.

Kayseri'de düzenlenen turnuvaya Kayseri'den 3 takımın yanı sıra Abhazya'dan Spartak Sukhum katıldı. Turnuvanın kapanışı Erciyes Üniversitesi Süleyman Demirel SporSalonu'nda oynanan Hasketbol Spor Kulübü - Spartak Sukhum maçı ile yapıldı. İki takım oyuncularının maç öncesi ve maç sonrası sergilediği mücadele, dostluk turnuvanın amacına ulaştığını gösterdi. Hasketbol Spor Kulübü Başkanı Hasan Aksoyak yaptığı değerlendirmede; "Sahamızda Kayseri'de düzenlenen 4'lü Dostluk Basketbol Turnuvası'nda Abhazya ekibi Spartak Sukhum takımını misafir ederek bir dostluk maçı yaptık. Maça ilgi büyüktü. Maç sonunda kazanan dostluk ve basketbol oldu. Bugün sahamızda misafir ettiğimiz Abhazya ekibi Antrenörü Nikolay Guramoviç Guşin'e ve sporcularına teşekkür ediyor, maclarında başarılar diliyorum" dedi.

Kayseri Kafkas Derneği Başkanı Nurşah Özyürek, maç sonunda HasketbolSpor Kulübü Başkanı Hasan Aksoyak'a turnuvaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verirken, tüm oyunculara da günün anısına madalya taktı. Ayrıca, HasketbolSporKulübü Başkanı Hasan Aksoyak ise Spartak Sukhum Antrenörü Nikolay Guramoviç Guşin'e forma hediye etti. Turnuvanın ilk iki gününde ise Spartak Sukhum takımı, Melikgazi Kayseri Basketbol ve KolejsporBasketbol takımları ile mücadele etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbol Kayseri Spor Spor Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title