Haberler

Ortalık fena karıştı! Aleyna "Beni karısıyla karıştırmasın" dedi, Yunus Emre'nin eşi küplere bindi

Güncelleme:

Aleyna'nın oyun alanında tartıştığı Yunus Emre için "Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Ben onun bildiği kadınlardan değilim" dedi. Aleyna'nın sözleri karşısında çılgına dönen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise "Haddini bilmez şımarık kadın, biz başkalarının ailesine benzemeyiz" diyerek ateş püskürdü.

Survivor All Star'daki yakınlıklarından dolayı daha önce aileleri tarafından uyarılan Yunus Emre ve Aleyna'nın arasında tartışma çıktı. Oyun esnasında birbirlerine hareket gösteren Nefise ve Yunus Emre'nin kendisine çarpmasından rahatsız olan Aleyna'nın sözleri ortalığı karıştırdı. "Yunus Emre Beni başka kadınlarla karıştırmasın" diyerek tepki gösteren Aleyna'ya Yunus Emre'nin eşinden cevap gecikmedi.

"BEN ONUN BİLDİĞİ KADINLARDAN DEĞİLİM"

Verdiği röportajda oyun alanında tartıştığı Yunus Emre'ye tepki gösteren Aleyna "Ada hayatında ve normalde oyunlarda zaten sürekli böyle bir şeyleri kırıyor, bir şeyleri yakıyor, birilerine zarar veriyor ve kendisine zarar veriyor. Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim, ama dedim ki 'Aleyna sakin ol yakın arkadaşın.' Bir şekilde tatlıya bağladık ama ben sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Arasında Tartışma Çıktı

BERİA ÖZDEN: BANA, AİLESİNE VE KIZ KARDEŞİNE LAF EDECEK BİR KADIN DEĞİLSİN

Aleyna'nın sözleri karşısında çok sinirlenen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlerle cevap verdi: "Pardon da ailece çok gerginiz, ailelere neden sıçrıyor bu konu? Haddini bilmez şımarık bir kadının tutumu çok çirkin. Günlerdir eski, yeni yarışmacılara parmak sallayan şov yapan birini izledik. Senin annen anne, bacın bacı da Yunus Emre'nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin! Duyar kasan başkasının ailesini eleştiriyor, yarışmacının da halkına nasıl girme cesareti bulabiliyorsun diye sorarım sana ve bu durumdan özür borçlusun! Burada evlat Özlem'i çeken bir anneyi çirkin primine alet edemezsin."

"BİZ BAŞKALARININ AİLESİNE BENZEMEYİZ"

Yunus Emre'nin Aleyna için de zamanında müdahale ettiğini ve bu sürece ailelerin dahil edilmemesi gerektiğini söyleyen Özden, "Kırmızı çizgi dokunulmazlığı kişiye göre mi belirleniyor ve haklı çıktım boşuna ilk ben uzak dur demedim. Ben eşiyim ben geçtim aileye konu geliyorsa kişinin iradesizliğiyle yaptığı röportajdır kendine gelince duyar kas, parmak salla başkasına yapmayacaksın haklı yanı yoktur. Ödüle gidebilsin diye ceza almaması için çabalayan, iki kalpli bir adam izledim bizi katmasın. Biz başkalarının ailesine benzemeyiz" dedi.

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Arasında Tartışma Çıktı

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Arasında Tartışma Çıktı

Ortalık fena karıştı! Aleyna 'Beni karısıyla karıştırmasın' dedi, Yunus Emre'nin eşi küplere bindi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Televizyon Magazin Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (6)

Salih Yüksel:

beria haklı

26
93
yanıtYanıtla
MÜCAHİT KELEŞ:

istediğini vermedi sanirim.??

21
7
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

çok çirkin yorum yapıyorsun. orası ada ve bir ev gibi birlikte yaşıyorsun kimi yakın bulursan onunlada samimi olursun. ama senin çirkin yakıştırman galiba senin yaşantından kaynaklı.

yanıt9
yanıt29
oturan:

çarpmış herkes herkee kazara dokunabilir.olay basit tepki anormal.

12
1
yanıtYanıtla
sem sem:

Burda evlat Özlem'i yazarken özlemi özel isimmiş gibi yazmak nedense dikkatimi konudan çok bu çekti

9
1
yanıtYanıtla
Baltazooo:

Burda en komik tepkisiz atakan

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title