Haberler

Genç Şarkıcı Aleyna Dalveren İş Hayatına Soyundu

Güncelleme:

Türkiye'nin yerli Britney Spears'ı olarak tanınan ünlü şarkıcı Aleyna Dalveren, ticarete atıldı. "İş hayatında ben de varım" diyen Dalveren haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Genç şarkıcı E-ticaret sitesi "Hanibana.com"a ortak olduğunu duyurdu.

Yıldız Tilbe'nin "Yürü Anca Gidersin" şarkısına getirdiği kendine has yorumla adından söz ettiren fenomen şarkıcı Aleyna Dalveren, iş hayatına soyundu. Dalveren, haberi sosyal medyadan takipçileri ile paylaşarak, mutluluğuna onları da ortak etti.

Dalveren, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile E-ticaret dünyasına giriş yaptığını duyurdu. Ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımla geniş ürün çeşitliliği ile E-ticaret alanında güvenilir alışveriş adreslerinden biri olan Hanibana.com'a ortak olduğunu açıkladı.

HEM ORTAK HEM DE MARKA YÜZÜ OLDU

Aleyna Dalveren, ortaklık imzaladığı "Hanibana.com"un aynı zamanda marka yüzü oldu. E-ticaret sitesi, "@hanibanacom" adlı Instagram hesabından Aleyna Dalveren'in marka yüzü olduğu fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.

Müzisyenliğin yanı sıra iş hayatında da boy gösterecek olan fenomen şarkıcı Dalveren, e- ticaret alanında "Hanibana.com" sitesiyle iş birliği içinde olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirirken, "Hanibana.com" ile Avrupa pazarına açılacaklarını ve yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Yıldız Tilbe Magazin Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 12-13 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! 14 Haziran Cuma Hutbesi yayınlandı! 6 Haziran Cuma Hutbesi tam metni! Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi?
Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title