Haberler

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Lise Defteri ve Emret Komutanım dizileriyle yıldızı parlayan Arda Kural, psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı.

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle ekranlara veda ederek sevenlerini üzmüştü. Gördüğü tedavinin ardından fazla kilolarından kurtulup saç ektirip eski günlerine dönüş sinyalleri veren ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı.

"BİR AN EVVEL TOPLA KENDİNİ"

Bir hayli kilo verdiği gözlenen Kural'ın son halini görenler, "Bir an evvel topla kendini", "Kumaşı kaliteli", "Dön artık ekranlara", "Zayıfla dedik ama bu kadar da değil" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Arda Kural'ın son görüntüsü;

Eski günlerine geri döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leonardo Dicaprio Arda Kural Son Hali Ünlüler Televizyon Magazin Yaşam Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (24)

Recai Apaydın:

Bu kıyafeti cokmu aradi

21
357
yanıtYanıtla
İSKOÇYALI:

Bu yorumu yapmak için çok düşündün mü.? İnsanların kıyafetine değil karakterine, kişiliğine, vicdanına, merhametine bakın.

yanıt603
yanıt11
Çınar Saraç:

Doğru demiş bu kıyafeti çok mu aradı diye , ikinci el eşya dükkanından mı aldın zamanında herkesi hor görürdü küçümserdi sonuç ortada Allah büyük

yanıt13
yanıt358
İSKOÇYALI:

Çınar Saraç: Senin ruhun Rahmani değil Şeytani Çınar. Arda Kural'ı tanıyan tanıyor, bilen biliyor, Arda kimseyi hor görmedi, küçümsemedi. Hiç tanımadığın bir adama iftira atman senin nasıl biri olduğunu gösteriyor.

yanıt30
yanıt1
Zengin Mutlu:

seni vicdanın affetsin evlat

yanıt0
yanıt0
VEFA:

İnsanlar çok acımasız. Bırakın nasıl mutluysa öyle yaşasın,kime ne!..

339
2
yanıtYanıtla
Şahin Gözlü:

öyle deme böyle rahatsızlıkda kesin elinden tutacak biri lağzım yoksa hayatı maf olur

yanıt73
yanıt13
ATA null:

insan bazen insanlarla yaşamak istemiyor ve de uzak mutlu bir hayat yaşamak istiyor insanlardan

219
2
yanıtYanıtla
Arman Usa:

Allahim yardim etsin, hasta olup sifa arayan herkeze

211
4
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

BİZE NE ? KENDİ EDEN KENDİ BULUR.... NE HALİ VARSA GÖRSÜN...

9
170
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title