Haberler
Güncelleme:

Türkiye'nin konuştuğu maçtan kafa karıştıran görüntü! Son dakika gole giden futbolcunun üzerine yürüdüler

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta dün oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığı iddia ediliyor. Tek bir şut bile atılmayan mücadeleyle ilgili ortaya çıkan görüntülerde maçın 89. dakikasında Nazilli Belediyespor'un atak geliştirmek istemesi ve Ankaraspor savunmasının tepkisi, tartışmaları alevlendirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

MANAM 61:

fenerden ogrenmislerdir

138
174
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Yanlış Gs den öğrenmişlerdir.

yanıt66
yanıt48
Serkan GÜNGÖREN:

MANAM 61:KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

yanıt31
yanıt9
Serkan Onat:

her zaman zeki sporcuları sevmişimdir. ulan madem berabere bitireceksiniz 1-1 veya 2-2 bitirin şut cekmeyip gole giden adamın üzerine yürümek nedir. şike yaptığınızı bu kadar belli etmeyin bence incelenmelidir bu maç

221
4
yanıtYanıtla
Barış Yeşildağ:

Adamlar artık şikeyi alenen yapıyor olamaz ya

124
3
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Çağdaş modern laik ülke olduk nihayet yaa

27
47
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Zamanında Galatasaray - Sturm Graz maçında da dakikalarca kendi sahalarında top çevirip pres bile yapmamışlardı. Risk almıyor bazen takımlar. Sportmenliğe sığar mı tabii ki sığmaz.

45
17
yanıtYanıtla
süleyman koç:

kardeşim bu risk değil.... ordaki rakip elenip gidiyor ..skoru alırsı nsaakatlık olması n diye yavaşlatırsın oyunu.. ama burda resmen küme düşmesin diye bera bere bitirtmişler...iki klüpte küme düşürülürse, garantiliyen takım altaki takıma maçı satmaz bir daha ve hak eden ligde kalır, futbolun gelişimi gerçek mücadele ile yükselir

yanıt7
yanıt0
Mustafa pür:

Zonguldak kömür sporu resmen düsürdüler bilerek berabere biten mac incelenmeli gerci bylockcu tff baskani onay verirse

38
2
yanıtYanıtla
İsmail TAŞ:

FIFA VE UEFA milli takımımız hariç tüm klüplerimizi 10 sezon men etmelidir. Ayrıca ülkemizde futbol 5 sezon yasaklanmalı. Yoksa başka türlü arınamayız.

31
7
yanıtYanıtla
Oğulcan Öztürk:

Yazık.. bir de şu takımları izlemeye giden insanlar var vaktinden ayırıp. şut dahi atılmayan maç mı olur 90 dakika.. Demek ki çok sağlam paraya beraberlik sonucuna anlaşmışlar şut atmaya dahi korkmuşlar çünkü. Ülke futbolunun özetinin kötü bir parçası daha bu amatör futbolcular..

21
2
yanıtYanıtla
Mustafa Aydogan:

Bir ülke her alanda mı kendini böyle rezil eder?

16
0
yanıtYanıtla
süleyman koç:

al işte şike açık net .... iki klübede küme düşme cezası verseler ozaman ben rahatım maç satayım işi biter

4
0
yanıtYanıtla
Ramazan Dağlı:

Makam fener kadar taş düşsün kafana

1
0
yanıtYanıtla
Fakır:

çok şükür muasır medeniyetler seviyesine ulaşıp laik ve çağdaşlığımızı gösterebiliyoruz. laik olduğumuz kudret aydınlıklar içinde yüzdüğümüz özgürlüğün zirvesinde gezdiğimiz yerlerde gizli. biz daha iyilerine laikiz.

0
1
yanıtYanıtla
ilhan:

yrty

0
1
yanıtYanıtla
Can null:

Heryer kokuştu 22 yılda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title