Haberler

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250

Güncelleme:

Müge Anlı'nın 16 Mayıs tarihli canlı yayınına nasıl ulaşabileceğinizi merak ediyor musunuz? Müge Anlı'nın son bölümünde neler yaşandı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için canlı izleme linki haberimizde.

Ünlü televizyon programı Müge Anlı'nın 16 Mayıs tarihli canlı yayınının izleme linki merak konusu oldu. Son bölümde yaşanan gelişmeler ve detaylar izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

  • Şaban Ataş'ın öldürüldüğü açığa çıktı. Karısı, arkadaşı, 2 çocuğu ve kayınvalidesi gözaltındalar.
  • İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Şaban Ataş'ın oğulları, eski karısı Emine ve Burhanettin stüdyodan göz altına alındı. Emine'nin annesi Dulkadın Hanım ise Muğla'dan göz altına alındı. Şaban ve Emine çiftinin en küçük oğluna mikrofon uzatıldı. Çocuk "annemden ve ağabeyimden böyle bir şey beklemezdim. Mehmet ağabeyimden hiç şüphelenmedim diğerlerinden de şüphelenmiyorum, Burhanettin öldürmüştür" dedi.
  • Cinayetin işlendiği söylenen evde emare arandı, somut deliller toplandı.
  • Cenazenin taşındığı iddia edilen römork ve araba, yayla evi ekipler tarafından incelendi. Emine Karabulut'un annesi Durkadın elleri kelepçeli bir şekilde göz altına alındı. Durkadın'ın evinde emare arandı, somut deliller toplandı.
  • Cinayet işlediği söylenen şahsın eşi konuştu. ''Emine, 'elbet bir gün kocanı elinden alacağım' dedi''
  • Nezahet Öztürk'e mikrofon uzatıldı. Nezahet Hanım Emine ve oğlu Mert'in ifadelerinin tutarsız olduğunu, anne oğlun Şaban'ı öldürüp suçu kocası Burhanettin'in üzerine atmaya çalışmış olabileceklerini ifade etti. Nezahet Hanım, Emine'nin" elbet bir gün kocanı elinden alacağım" dediğini, bu ilişki yüzünden maddi manevi çok zorluklar çektiklerini, ifade etti.
  • Kemal Güner evini terk eden eşi Gülare Güner'i arıyor.
  • Kemal Bey Gülare ile bir yıllık evli olduğunu, Gülare'nin yurt dışındaki oğluna para göndermek için çalışma izni almaya çalıştığını, izni alamayınca da çalışamadığını ve oğluna para gönderemediğini, bu yüzden karısının oğluna kendisinin para göndermeye çalıştığını ama yeterli para gönderemediğini karısının da bu yüzden evi terk ettiğini anlattı.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Müge Anlı Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Hizbullah'tan İsrail'e misilleme! 7 Ekim sonrası en büyük füze saldırılarından biri gerçekleşti

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Özel, Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam yapılmasını istedi! Masada üzerine konuşulan bir rakam bile varmış

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIYOR 2024? LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? LGS sınav sonucu sorgulama ekranı! GALATASARAY BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? Süper Kupa finali hangi tarihte, nerede? OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 2024 - 2025 okul takvimi! Birinci ve ikinci dönem ara tatiller ne zaman? BAYRAMDA HAVA NASIL? İstanbul, Ankara, İzmir Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz okullar, iş yerleri, bankalar tatil oluyor mu, yarım gün mü, tam gün mü çalışıyor? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR MU? Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rakam verdi: Asgari ücret ne kadar olur? Kurban Bayramın hangi günlere denk geliyor? Kurban Bayramının 1,2,3 günü ne zaman, hangi gün? AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHİ NE ZAMAN? #9997 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, ne zaman? Kredi kartıyla kurbanlık alınır mı, kesilir mi? Kredi kartına taksitle kurban kesilir mi? TYT'de hangi dersler var? TYT hangi dersleri içeriyor? TYT'de Matematik, Türkçe, Biyoloji, Fizik, Coğrafya var mı? GUSÜL ABDESTİ (boy abdesti) NASIL ALINIR? Gusül abdesti adımları neler? TV YAYIN AKIŞI 12 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Kurban kesmek yerine sadaka verilir mi? Kurban kesmek yerine bağış yapmak kabul olur mu? SİCCİN 7 FRAGMAN İZLE (2024)! #127916 SİCCİN 7 filmi ne zaman vizyona giriyor? FULL FRAGMAN İZLE! IOS 18 hangi telefonlara gelecek? IOS 18 hangi modellerde, telefonlarda kullanılabilecek?
Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti

Kuveyt'teki bir binada çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title