Haberler

Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Kutlamaları

Güncelleme:

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen kutlama programında öğrenci ve öğretmenler gösteriler sundu. Programda, zaferi konu alan video gösterimi yapıldı ve oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Kut'ül Amare Zaferi'nin önemi vurgulanan konuşmalarda, Çanakkale ve Kut'ül Amare ruhunun günümüzde de devam ettiği belirtildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Efes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda, öğrenci ve öğretmenler hazırladıkları gösterileri sundu.

Öğrencilerin şiirler okuduğu programda, zaferi konu alan video gösterimi yapıldı, "Bayrak inmez" adlı oratoryo gösterildi.

Okul müdürü Özlem Atik, yaptığı konuşmada, Kut'ül Amare Zaferi'nin Çanakkale'nin ardından Birinci Dünya Savaşı'nın en büyük zaferi olduğunu söyledi.

Çanakkale ve Kut'ül Amare ruhunun günümüzde de devam ettiğini belirten Atik, "Ülkemiz için tehdit olacak sorunların üzerine kararlılıkla gidilmesi ve mazlum milletlerin yanında devlet ve millet olarak duruşumuz bunun en güzel örneğidir. Birçok devletin görmezden geldiği Filistin'deki zulme, en yüksek tondan tepki gösteren Cumhurbaşkanımızın haklı çıkışı etrafında birleşen milletimiz asırlardan beri mazlumun yanında olduğunu bir kez daha dünyaya göstermiştir." diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın konser verdiği kutlama programı, Kut'ül Amare Zaferi'ni konu alan resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramankazan Çanakkale Ankara Kültür Sanat Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title