Haberler

Trabzon'da Fırtına Sonucu Çatı Uçtu, Kişi Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Trabzon'da kuvvetli fırtına nedeniyle Şalpazarı ilçesinde bir binanın çatısı uçarak yola savruldu. Olay sırasında yolda yürüyen bir kişi uçan çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Aynı şekilde Sürmene ilçesinde de kökünden sökülen bir ağaç evin duvarına yaslandı.

TRABZON'da kuvvetli fırtına nedeniyle Şalpazarı ilçesinde binanın çatısı yerinden koparak yola savruldu. Olay sırasında yolda yürüyen bir kişinin uçan çatının altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar, cep telefonuyla görüntülendi. Sürmene'de kökünden sökülen tescilli bir ağacın dalları karşısındaki eve yaslandı.

Trabzon'da akşam saatlerinde kuvvetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şalpazarı ilçesinin Merkez Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın çatısı yerinden sökülerek uçtu. Bu sırada yolda yürüyen bir kişi uçan çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Çevredeki bir esnaf, tanık olduğu bu anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Yola düşen çatının düştüğü park halindeki bir otomobilde ise hasar oluştu.

TESCİLLİ AĞAÇ KÖKÜNDEN KOPTU

Sürmene ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde de etkili fırtına nedeniyle kökünden sökülen tescilli bir ağaç yan yattı. Dallarının 5 katlı binanın duvarına yaslanması sonucu tamamen devrilmekten kurtulan ağacın kaldırılması için belediye görevlileri çalışma başlattı.

Çatı uçması ihbarı yapılan bölgelere polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemi alırken yol, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin çatı uçması ve ağaç devrilmesi yaşanan bölgelerde temizlik ve önlem çalışmaları sürüyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Şalpazarı Fırtına Sürmene Trabzon İtfaiye Güvenlik Hava Durumu Doğal Afetler Trafik Belediye Yaşam Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel arasındaki görüşme sona erdi

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 16. bölüm (SEZON FİNALİ) CANLI izleme linki! Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size!
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title