Haberler

Kuşadası'nda Şehit Polis Fethi Sekin Parkı tamamlanma aşamasında

Güncelleme:

Kuşadası Belediyesi tarafından Yavansu Mahallesi'nde yapım çalışmaları sürdürülen Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, çocukların trafik eğitimi alabileceği ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Kuşadası Belediyesi tarafından Yavansu Mahallesi'nde yapım çalışmaları sürdürülen Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, tamamlanma aşamasına geldi. Park, çocukların trafik eğitimi konusunda uygulamalı eğitim almasına olanak tanırken, ebeveynlerin de keyifli vakit geçireceği bir alan olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Daha önce Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı ile Davutlar Mahallesi'ndeki Yaşar Kemal ve Mustafa Altun parkları ve Kadınlar Denizi'nde bulunan "müzik" temalı Alltın Güvercin Müzik Parkı'nı kente kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Şehit Polis Fethi Sekin Parkı'ndaki çalışmalarında sona geldi.

Çalışmalar kapsamında ilk etapta elektrik, sinyalizasyon ve sulama sistemi döşenerek altyapısı hazırlanan park alanında begonit taş ve görme engelliler için yön taşı kullanılarak 847 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu yapıldı. Ekipler, çocuklar için güvenli bir alan oluşturmak amacıyla park çevresinde duvarların üzerini çitlerle kapladı. Ailelerin de keyifli vakit geçirmeleri ve dinlenmeleri için alana oturma grupları ve kameriye yerleştiren ekipler, bitki ve çim döşemesi gerçekleştirerek alana modern ve estetik bir görünüm kazandırdılar.

Çocuklara trafik eğitimi verilecek olan park, yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak. Şehit Polis Fethi Sekin Parkı, prefabrik tuvalet ile büfe yerleştirilmesinin ardından hizmete açılacak.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Kuşadası Belediyesi Fethi Sekin Kuşadası Yaşam Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

title