Haberler

    ENERMAX, Gaming.Gen.TR ile Türkiye'de dağıtıma başlıyor

    Güncelleme:

    1990 yılında kurulan ENERMAX, Türkiye'de Gaming.Gen.TR kalitesi ile ürünlerini dağıtmaya başlıyor. ENERMAX'ın geniş ürün yelpazesinde oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına hitap eden birçok ürün bulunuyor.

    1990 yılında kurulan ENERMAX, kuruluşundan bu yana mükemmel kalitede bilgisayar bileşenleri tasarlayarak global pazarda adından söz ettirmeyi başardı. Sektör profesyonelleri tarafından da takdir edilen ENERMAX ürünleri, Computex, Avrupa Donanım Ödülleri, Alman Tasarım Ödülü, iF Tasarım, Red Dot, Good Design ve Tayvan Mükemmellik Ödülleri gibi prestijli ödüllere layık görüldü.

    Dünya'nın ilk modüler güç kaynağını, ilk 80+ sertifikalı güç kaynağını ve ilk ATX 3.0 ve ATX12VO güç kaynağını üreten ENERMAX, yenilikçilik ve teknolojik gelişmelere verdiği önemle de öne çıkıyor. Şimdi dünyada yakalamış olduğu bu başarıyı artık Türkiye'de Gaming.Gen.TR kalitesi ile beraber sürdürecek.

    ENERMAX'ın geniş ürün yelpazesinde oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına hitap eden birçok ürün bulunuyor. Güçlü ve verimli güç kaynakları, şık ve işlevsel PC kasaları, yüksek performanslı CPU soğutucuları, sessiz ve etkili kasa fanları ve kullanışlı çevre birimleri ENERMAX'ın ürün gamında öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

    Gaming.Gen.TR, Türkiye'nin önde gelen oyuncu bilgisayarları ve ekipmanları sağlayan platformlarından biri olarak, ENERMAX'ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenerek oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına yeni bir soluk getiriyor. ENERMAX ürünlerini Gaming.Gen.TR üzerinden satın alacak kullanıcılar, aynı zamanda 2 yıllık garanti süresi boyunca birebir değişim imkanından da faydalanabilecek.

    ENERMAX ürünlerini ve ürünlere ait teknik bilgileri incelemek ve 2 yıllık birebir değişim garantisi ayrıcalığından yararlanmak için Gaming.Gen.TR adresini ziyaret edebilirsiniz. Ürünlere erişmek ve incelemek için tıklayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Bilgisayar Türkiye Oyun Teknoloji Güncel Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

    Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title