Haberler

    Discord, yapay zeka destekli sohbet botunu duyurdu!

    Güncelleme:

    Oyun dünyasının sevilen platformu Discord, yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT ile birlikte geliyor.

    Son zamanlarda gündemden düşmeyen Chatgpt, teknoloji dünyasını fazlasıyla etkilemiş durumda. Pek çok teknoloji şirketinden sonra şimdi de oyun dünyasının favorisi olan Discord yapay zeka destekli sohbet robotu ile bir araya geliyor. Bununla birlikte ChatGPT yakında Discord içinde yer alacak. İşte detaylar!

    DISCORD CLYDE BOTU, KULLANICILARLA SOHBET EDECEK

    Yapay zeka merkezli sohbet robotu ChatGPT, son zamanlarda teknoloji dünyasında adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Microsoft tarafından yeni Bing'e katılan ChatGPT temelli bir sohbet botu şimdi popüler iletişim platformu Discord'da olacak.

    Discord, sahip olduğu mevcut Clyde botunu gelişmiş bir sohbet botuna dönüştürmek için OpenAI'ın ChatGPT'sini kullanacak. Yapılan açıklamalara göre Clyde yeni gelişmelerle birlikte ilerleyen haftalarda kullanıcıların sordukları soruları yanıtlayacak ve kullanıcılarla sohbet edecek.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Tüm bunlarla birlikte şirket, Discord'un daha kullanılabilir olması için OpenAI'ın diğer teknolojilerini de kullanacak. Buna örnek olarak sohbet kanallarını otomatik bir şekilde yönetmek için hazırlanmış olan AutoMod sistemi yapay zeka ile bir araya gelecek. Bu sayede de kanallar istemedikleri mesajlardan korunma şansına sahip olacak.

    Bunların yanı sıra OpenAI, entegre edildiği sunucularda bir özetleme özelliğini de sunacak. Yapay zeka destekli olan bu özellik sayesinde takip ettiğiniz kanallarda biriken konuşmaların özetini görme şansına sahip olacaksınız. Özellikle zaman kazanma açısından bu özellik oldukça etkili olacak gibi duruyor.

    Şirket, her geçen gün yapay zeka sistemleriyle konuşmaya başlayacağımızı söylüyor. Ayrıca OpenAI, şu anda Microsoft gibi teknoloji dünyasının önemli isimleriyle birlikte çalışıyor. Bu durumla birlikte şirketin yapay zeka sistemini ticari bir durum haline getirdiğini söylemek mümkün.

    Peki, siz Discord yapay zeka sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yapay zeka hayatımızı ne yönde etkileyecek? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    ChatGPT Gamegar Teknoloji Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

    Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title