Haberler

İsmail Kartal'ın kalemini kırdılar! Fenerbahçe'de Mourinho sesleri

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni sezonun yapılanması için harekete geçildi. Başkan Ali Koç, İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı alırken, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile sözlü anlaşma sağladı. Eğer Koç başkanlık görevine devam ederse, Portekizli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gelecek sezonun yapılanmasına başladı bile.

JOSE MOURINHO İLE ANLŞTI

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Koç, İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı alırken dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile sözlü anlaşmaya vardı. Koç görevine devam ederse başarılı teknik direktörle 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

İsmail Kartal'ın kalemini kırdılar! Fenerbahçe'de Mourinho sesleri,

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Ali Koç, görevine devam ederse Portekizli teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Koç, gelecek sezona da iddialı bir kadro ile giriş yaparak takımı Jose Mourinho'ya emanet etmek istiyor. Kariyerine 2000'de Benfica'nın başına geçerek başlayan Jose Mourinho adını elit teknik direktörler arasına yazdırmış bir isim. 2002/03 sezonunda Porto ile lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşayan Mourinho, bir de UEFA Kupası'nın sahibi oldu.

BAŞARILARI SAYMAKLA BİTMEZ

Mourinho'nun kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Konferans Ligi, 3 Premier Lig, 2 Serie A, 1 La Liga, 2 Portekiz Ligi şampiyonluğu ve yerel kupalarda toplam 14 şampiyonluk bulunuyor.

İsmail Kartal'ın kalemini kırdılar! Fenerbahçe'de Mourinho sesleri,

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho İsmail Kartal Jose Morinho Fenerbahçe Portekiz Ali Koç Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

500

Yorumlar (22)

DEMOKRAT:

Sevgili Fenevliler gaz almaca başlamış sırf ağlamayın diye :)

143
58
yanıtYanıtla
riwannn:

kedi uzanamayacağı ete mundar dermiş. Kulüp geçmişinize bakın 2-3 tane yıldız oyuncu dışında kimi getirdiniz.

yanıt0
yanıt1
Zebra 21:

Bence Ali koç un istifa etmesi lazım

142
24
yanıtYanıtla
Bükücü:

Fenerbahçe'ye gelsin kanser olarak geri döner!

141
21
yanıtYanıtla
Erkut Celep:

Mourinho gibi hocaların turkiye de is yapacaklarını pek sanmıyorum..

94
14
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Son yıllara bakın ne başarısı var...

yanıt26
yanıt3
Orhan Karakisla:

cimbomlu kiskanma s3nin gucun yetmiyor diyo tarafli yorum yapma

yanıt3
yanıt21
Erkut Celep:

Orhan kardeş fenerliyim ben

yanıt11
yanıt2
SAMET TEMAS:

hakkında atıp tuttukları fatih terimi sorsunlar mourinhoya

49
26
yanıtYanıtla
Ahmet Yemez:

Ali Koç gitsin yeter

48
14
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title