Haberler

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: Meydan okumaya gideceğiz

Güncelleme:

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'deki Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok. Kendimize güvenerek, inanarak bir meydan okumaya gideceğiz" dedi. Yılmaz, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı içerisinde olmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirtti ve Kayserispor'un hedefleri doğrultusunda kazanmak için planlarını yaptıklarını ifade etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"MEYDAN OKUMAYA GİDİYORUZ"

Antrenmandan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmaz, sarı-lacivertli ekiple önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve oradan puanla dönmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı içerisinde olmasının kendilerini ilgilendirmediğini dile getiren Yılmaz, "Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında geçen hafta kaybetmiş olduğu puan var ama o ne geçen hafta kaybettiği puan ne de şampiyonluk yarışında olması bizi ilgilendiriyor. Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok. O yüzden kesinlikle korkmadan Kayserispor'a yakışır bir şekilde kendimize güvenerek, inanarak bir meydan okumaya gideceğiz. Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz, taraftarına saygımız sonsuz. Yarışta biraz geri duruma düştüler. Biz Kayserispor'un hedefleri doğrultusunda oraya kazanmaya gideceğiz. Kazanmak için bütün planımızı, programımızı ona göre yapıyoruz. Dediğim gibi kimseden de bir çekincemiz yok" dedi.

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Spor

Burak Yılmaz Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (16)

Rüstem Duman:

Bu kulüpler Galatasaray’a neden meydan okumuyor? Neden hep Fenerbahçe ?

193
102
yanıtYanıtla
Hakan Ucan:

Çünkü hepsinin babası FENERBAHÇE . annelerinin intikamını alıyorlar ..

yanıt163
yanıt166
Hüseyin Adalış:

çünkü hepsinin babası fenerbahçe

yanıt114
yanıt119
Fatih :

fenerbahçeyi bitiren sorular bunlar işte. hep yanlış sorular soruyorsunuz. bu kafayla daha çok meydan okurlar size..

yanıt93
yanıt56
muhammet akyıldız:

Çünkü fenerbahçe Türkiyenin En Büyük Futbol Kulubü Olduğu İçin Kimse Çekemiyor. Ama bunların büyüklüğü ne kupa büyüklüğü nede başka bir büyüklük. Senelerdir düşünüyorum bulamadım hangi büyüklük :D

yanıt86
yanıt54
Veysel null:

Muhammet akyıldız Bu yüzden mi Hatayspor,Rizespor, başakşehir, Beşiktaş, sizden puan kopardığı için üzülen Sivasspor hep Fener e puan kaybediyorlar. GS ye karşı bir tek sert oynamayan adana Demirspor idi o da artık yok zaten belhanda gitti çünkü.

yanıt2
yanıt1
Mehmet Deniz:

Hakikaten bende ayni seyi dusundum.Butun takimlar konu Fener olunca inanilmaz aciklamalar geliyor,inanilmaz motive oluyorlar.Takimlar Fener’e karsi oynadiklari motivasyonla her maçı oynasalar inanilmaz bir lig cikar ortaya

91
32
yanıtYanıtla
Mehmet Tokatlıoglu:

çoğu kuluplerin yeni hocaları gs oldu bunların taraf olması çok normal fener zamanında çok canlarını yaktığı için içlerindeki acıyı köreltmeye çalışıyorlar

3
1
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Tum takimlar fenere karsi elinden gelenin fazlasini yaparken galatasaray maclarina goruntu olsun diye cikiyorlar.

3
1
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Eğer Kayserispor şampiyon olmuyorsa kimin şampiyon olduğunun bizim için bir önemi yok. lafa bak Kayserispor hangi sezon şampiyonluğa oynamış. Bir sezon kıyakla ligden düşürülmeyen takım. Şampiyonu belli küme düşeni belli olmayan lig yaşandı :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title