Haberler

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in yerine Anderson Talisca geliyor

Güncelleme:

Bu sezon beklentileri karşılayamayan Adem Ljajic ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, Sırp oyuncunun yerine Anderson Talisca'yı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor.

Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezon mali imkanlar dahilinde en iyi kadroyu oluşturmak için kolları sıvadı. Lige verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan yönetim, öncelikle Torino'dan bonservisi 6.5 milyon euroya alınan ancak bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Adem Ljajic'i satmayı planlıyor. Futbolundan çok, özel hayatıyla gündeme gelen Boşnak asıllı Sırp futbolcu, devre arasında İtalya Ligi Serie A'ya dönmek istemiş ancak kendisine kulüp bulamayınca Beşiktaş'ta kalmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan ile temasa geçerek durumu bildirdiği öğrenildi.

"BEŞİKTAŞ BENİM EVİM"

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Adem Ljajic'in yerine ise 10 numara mevkii için eski yıldızı Anderson Talisca'yı kiralamayı düşünüyor. Çin'in Guangzhou Evergrande kulübünde forma giyen ancak Koronavirüs salgını nedeniyle ülkesi Brezilya'da bulunan Talisca'nın siyah-beyazlılara mesaj göndererek "Beşiktaş benim evim, yeniden orada oynamak için gerekeni yapmaya hazırım" dediği belirtildi. Bu transfer için bizzat devreye giren Başkan Çebi'nin, Talisca'dan aldığı ücrette indirime gitmesini istediği ifade edildi. Oyuncunun kulübü Guangzhou Evergrande'ye ayrılma talebini iletmesinin ardından resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in yerine Anderson Talisca geliyorAnderson Talisca

"AYRILMA İSTEYENLERİ ENGELLEMEYİZ"

Beşiktaş yönetimi, futbolda normale dönüldüğünde kulüple ilişkisini kesmek isteyen oyunculara engel olmayacak. Belli şartları yerine getiren isimlerle yollar ayrılacak. Koronavirüs salgını ile birlikte Beşiktaş'ın yaşadığı ekonomik sıkıntı katlandı. Transfere mali durumu da göz önüne alarak bütçe ayıran yönetim, bonservisi elinde olan ya da maliyeti düşük oyuncuları kadrosuna katacak. Siyah-beyazlılar, futbol normale döndüğünde ayrılmak isteyen isimlere Sergen Yalçın 'Kalsın' raporu verse dahi 'Dur' demeyecek. Belli şartları yerine getirenlerin gitmesine izin verilecek. Böylece yüksek maaşlı oyunculardan tasarruf yapılarak yerlerine daha uygun maliyetli futbolcular alınacak. Beşiktaşlı yöneticiler, konuyla ilgili "Ayrılmak isteyenleri engellemeyiz, hepsini değerlendiririz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Anderson Talisca Adem Ljajic Beşiktaş Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (3)

Türk:

Tallisca yi aliyorsalar Cenk i de alsınlar

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bence çok iyi oldu ljajic de iyi ama talisca yla kıyaslanamaz

1
0
yanıtYanıtla
Okan:

Taliscaya uyum saglayacak adam yokki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title