Haberler

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, boşanma kararına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim" dedi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile 2022 Ağustos ayında evlenmişti. Doğan, kısa süre sonra Badıkan adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu tattı. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Nihat Doğan ve Arzu Doğan, boşanma kararı aldı. Boşanma nedeni ise 'kıskançlık krizi' olarak gösterildi.

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

"EVLENDİKTEN SONRA ÇOK ŞEY ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI"

Ancak Arzu Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ayrılığın nedeninin bambaşka olduğunu açıkladı. Arzu Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur: 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik... Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı" ifadelerine yer verdi.

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

"BİRÇOK KADINLA İLİŞKİSİ VARDI"

Açıklamasının devamında "Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım" diyen Doğan, şöyle devam etti: "Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim."

Haberler.com / İsmail Elal - Magazin

Sosyal Medya Nihat Doğan Ünlüler Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (27)

Zaky:

Sonra televizyona cikar, ahlak, din, muslumanlik nutuklari atar bu adam. Dinlerken bile igrenti gelirdi, hic samimi gelmezdi iste içinin ne oldugu ortaya dokuldu. Biri din, muslumanlik dersi veriyorsa bileceksinki kendisinde o yoktur. Musluman konusmaz, icinde kendisine ibadetini yapar. Ibadetin gizlisi asil olandir.

685
69
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Birçok kadınla mı? La buna yüz veren kadının kadınlığından şüphe duyarım be...

yanıt345
yanıt12
Ali :

Kardeş ne biliyorsun? Diğer carilerine imam nikahı kıymıştır belki? Biliyorsun ki dinimiz Nisa 3. Ayet' de 4 eşe izin veriyor. Lütfen yani!! :))

yanıt65
yanıt289
Hek Tor:

İNTEGRALİ çok seviyor, bu adamı hiç hazetmiyorum... İnşallah integrali kaldırıp müfredata bunu koymazlar.

yanıt68
yanıt4
Cevdet Ayhan:

Ali beye cevaben kurandan ayet vermiş kuranda nisa suresi 3.ve 4 ayetten bahsediyor .kuran zinayami .musade ediyormuş .yazık günahtır Kur'an'ı bu cirkin şeylere alet etmek insana cennet kapilarini dahi kapatabilir .dikket edip bilmeden bu ilehi mevzuları alet etmemek lazım. yazım uyaridir .bilmeden ilehi fetva vermeyin çünkü bundan sorulusunuzdur ebedi .

yanıt142
yanıt7
Murat Celik:

böyle haberleri yapmaktan zevk mi alıyorsunuz anlamıyorum o adam kimin umurunda

232
12
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Bunlardan bize ne ayrıca evlenmeseymiş

yanıt13
yanıt0
Gjerj Kastoroiti:

sonra televizyonda Allah din ahlaktan söz eder bunun gibiler yüzünden millet dinden soğudu zaten

177
21
yanıtYanıtla
Gürcan Yilmaz:

mezemenk

66
6
yanıtYanıtla
Goker Deveci:

Delikanligin kitabini yazacagim diyen nihat degilmiydi bu mu delikanlilik

42
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title