Haberler

Mustafa Sandal'dan çok konuşulacak Saraçhane paylaşımı: Darısı sınırlarımızın başına

Güncelleme:

CHP ve DİSK'in 1 Mayıs'ta Taksim'e yürüme kararı sonrası polis ekipleri Saraçhane'deki Bozdoğan Kemeri'ni abluka altına aldı. Kemerin önü onlarca polisle çevrilirken, gündem olan fotoğrafı X hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal dikkat çeken bir not düştü. Sandal, "Darısı sınırlarımızın başına! Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

CHP ve DİSK'in Saraçhane'den Taksim'e birlikte yürüyeceklerini duyurması sonrası gözler bu noktaya çevrildi. Bozdoğan Kemeri'nin önüne onlarca polis tarafından barikat kurulurken, geçmeye çalışan gruplara biber gazı ve plastik mermiyle müdahale edildi.

FOTOĞRAF BÜYÜK SES GETİRDİ

Saraçhane'de kemerin etrafının polis kordonuyla kapatıldığı gündem olan fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın mesajı ise kısa sürede büyük ses getirdi.

SANDAL'DAN SES GETİREN PAYLAŞIM

Sandal, X platformunda paylaştığı kareye "Darısı sınırlarımızın başına! Tüm emekçilerimizin bayramı kutlu olsun" notunu düştü.

Mustafa Sandal'dan bomba Saraçhane paylaşımı: Darısı sınırlarımızın başına

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal 1 Mayıs Taksim Emekçi Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (78)

Vatandaş:

Cuk oturmuş. Sınırlarımız kevgir gibi.

1185
311
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Sınırların kevgir gidi değil. Kendi vatandaşın para için insan kaçırıyor. Amerika meksika sınırı da aynı. Sen git bakalım sınıra hangi yöne gideceğini nereden bileceksin? İnsan kaçakçıları sıkıntı kendi insnaımız sıkıntı...

yanıt556
yanıt496
hayrettin ozkan:

Neye göre kevgir gibi, hiç bir şey bilmeden çamur atmayın. Güvenlik kuvvetlerimizin canla başla sınırı korumak için çalışmalarını görmeden, onların emeklerine saygısızlık etmeyin.

yanıt210
yanıt201
Üye:

İBB Yaz ordan mustafaya 3 konser

842
298
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

sana da 3 paket makarna yazsınlar. Fazla makarna beyin aktivitelirine zararlı ama...

yanıt174
yanıt128
Sebati Can:

Uğur Işılak'ın da dediği gibi "Şer Patron Şer!"

yanıt27
yanıt3
Can null:

Aynen helal olsun ona 3 konser

yanıt9
yanıt4
Ahmet Çakır:

Milyonları götürüp sonrada 1 mayıs kutluyor.Resmen sizinle alay ediyorlar.Sizde seviniyorsunuz

674
361
yanıtYanıtla
Erman Güneş:

senin gibilerin anlayamayacagi bi kapak yapmis sen bosver dusunme boyle seyler

yanıt513
yanıt398
Oğuz Şentürk:

Sanatçı :) emekçi :)

392
206
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title