Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için 100 çocuk ve bebek kütüphanesi açmayı hedefliyor

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla 100 çocuk ve bebek kütüphanesi açmayı hedeflediklerini söyledi. Ersoy, Döşemealtı ilçesindeki Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'nin açılışına katıldı ve projenin detaylarını paylaştı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla 100 çocuk ve bebek kütüphanesi açmayı hedeflediklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivali için Antalya'da bulunan Ersoy, Döşemealtı ilçesindeki Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'nin açılışına katıldı.

Kütüphanedeki öğrencilerle sohbet eden Ersoy'a, çocuklar resim hediye etti, mektup verdi.

Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklama, Bakanlık olarak bebek ve çocuk kütüphaneleri adı verilen yeni bir proje gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı dolayısıyla 100 kütüphane açılışını hedeflediklerini belirten Ersoy, "80. kütüphaneyi Döşemealtı'nda açtık. Hızlı bir şekilde bu hedefi de tamamlayacağız. İnşallah yıl sonuna kadar 100'ü de geçeceğiz. O yüzden de çok mutluyuz." dedi.

Bakan Ersoy, açılışını yaptıkları kütüphanenin, 0-3 ve 7-14 yaş gruplarına hitap ettiğini, içerisinde oyun setlerinin ve kitapların olduğunu anlattı.

Kütüphanenin bahçesinde de oyun alanları ve atölyeler bulunduğunu aktaran Ersoy, "Bütün mahallelerimizden bu şekilde kütüphane isteği geliyor. Bebek ve çocuk kütüphanelerini bütün illerimize, bütün ilçelerimize hızlı bir şekilde yayacağız." diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy, daha sonra Dokuma Park'taki Modern Sanatlar Galerisi ve Araba Müzesi'ni gezdi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den bilgi aldı.

Ersoy'a, programında Antalya Valisi Hulusi Şahin ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de eşlik etti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Türkiye Cumhuriyeti Mehmet Nuri Ersoy Döşemealtı Türkiye Çocuk Bebek Turizm Eğitim Kültür Sanat Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title