Haberler

Gökhan Zan'dan "Can Atalay" tepkisi: Hataylılar bunu affetmeyecek

Güncelleme:

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi sonrası eski futbolcu Gökhan Zan'dan sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zan, "Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." dedi.

Gezi Parkı davası hükümlüsü, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Karara tepkiler sürerken bir tepki de Gökhan Zan'dan geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Zan, "Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'nin hakkında verdiği kararın TBMM Genel Kurulu'nda okunmasıyla düşürüldü.

"YAZIKLAR OLSUN"

Can Atalay kararı kısa sürede tepki toplarken bir tepki de eski futbolcu Gökhan Zan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zan, "Yazıklar olsun! Can Atalay Hatay halkının iradesi ve Meclis'teki temsilcisidir. Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi Hatay halkının iradesinin yok sayılmasıdır. Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." dedi.

Gökhan Zan'dan 'Can Atalay' tepkisi: Hataylılar bunu affetmeyecek

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milletvekili Sosyal Medya Gökhan Zan Deprem Hatay Gündem Spor Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (43)

Demir Acer :

bu kim la bunami kalmis kritik vermek

682
234
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Hatay'ın hainlere ihtiyacı yoktur

683
169
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

sen kimsin.

592
163
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Bu da kendini bir şey sanıyor. Futbolun gibi yorumların da çıvık.

592
160
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

eline vermişler bir metin ya okur ya yazar .. sorsan ne neden diye aval aval bakar...

589
153
yanıtYanıtla
süleyman koç:

zan kardeş seçildi diye devletin buütünlüğüne kast edilmez bu yada suç işleyemez vatandaş oy verdiyse bunlar için vermedi .. ha bunlar için verdim diyen varsa canı cehenme

457
100
yanıtYanıtla
Ugur Eroglu:

Adalet herkes için olmalı gün gelir o hesap tersine döner ama bilin ki eyyyyyy cahiller işte o zaman sizin bizim adaletimiz diye birşey söz konusu olmayacağı için herkese eşit olacağı için ve o vakit anlayacaksınız ülkenin boş geçen 25 yılının nasil çalındığını.adalet mülkün temellidir ATATÜRK.

119
354
yanıtYanıtla
Dentgeatio :

Haine adalete gerek yok.

yanıt137
yanıt38
Hakan Ertem:

ey cahil adalet senin hoşuna giden kararlar değil doğru kararlardır . ki karar doğru ALLAH yargıtaydan razı olsun ki bu hainin dışarı çıkmasına izin vermedi birde ey cahil ceviz beyinli adalet mülkün temelidir atatürkün sözü değil. gerçi sizin için farketmiyor ama beyin ceviz olunca sorgulama araştırma gereği duymuyorsunuz

yanıt111
yanıt32
Sultan oğan:

SENİN gibilere mi kalmış atatürkçülük vah vah atatürk yaşasa terörle ortak olurmuydu sence...

yanıt34
yanıt4
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title