Haberler

FEYZA ALTUN SERBEST BIRAKILDI MI? Feyza Altun'un son durumu nedir?

Güncelleme:

Feyza Altun'un son durumu hakkında meraklı bekleyiş sürüyor. Şeriat ile ilgili tepki çeken paylaşımı sonrası gözaltına alınan Feyza Altun serbest mi bırakıldı? Feyza Altun'un son durumu ne? sorularına yanıt aranıyor. Sosyal medyada şeriatla ilgili yaptığı paylaşım sonrasında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan hakkında soruşturma başlatılan Avukat Feyza Altun, gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Peki, Feyza Altun'un son durumu nedir?

Ünlü Avukat Feyza Altun, şeriat ile ilgili yaptığı paylaşım sonrasında dün gözaltına alındı. Sosyal medyada yankı bulan olay, yeni günün ilk saatlerinde de merak konusu oldu. Kullanıcılar, Feyza Altun'un tutuklanıp tutuklanmadığını ve son durumunu merak ediyor. Feyza Altun serbet mi bırakıldı? Feyza Altun son durum?

FEYZA ALTUN OLAYI NE?

Türkiye'nin Dilan Polat davası sürecinde yakından tanıdığı Avukat Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorum sonrasında gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun X üzerinden yayınladığı Farsça bir şiire gelen yoruma "Şeriate s…." ifadeleriyle karşılık verdi. Kısa bir süre sonra tweetini silen Feyza Altun tepki yağmuruna tutuldu. Avukat hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma bağlamında Feyza Altun'un evinde arama gerçekleştirildi. Aramanın sona ermesinin ardından ise ünlü avukat ekiplerce sağlık kontrolüne götürüldü. Sonrasında gözaltına alınan Feyza Altun'un kameralara doğru parmak sallaması dikkat çekti. Altun, bu esnada "Türkiye laik bir ülkedir. Türkiye'de şeriat yok. Türkiye şeriatla yönetilmedi, hiçbir zaman da şeriatla yönetilmeyecek." şeklinde konuştu. Sağlık kontrolünden geçirilen Feyza Altun İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Feyza Altun'un son durumuna ilişkin aramalar sürerken, avukatın kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda, "Avukat Feyza Altun sabah saatlerinde Beykoz Adliyesi'ne getirildi. Birazdan ifadesi Cumhuriyet savcısı tarafından alınacak." ifadeleri aktarıldı.

FEYZA ALTUN SERBEST Mİ BIRAKILDI?

Ayrıca Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yapılan bir başka paylaşımda ise vatandaşlar saat 10.00'da Beykoz Adliyesi'ne davet edildi. Avukat Feyza Altun savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Feyza Altun, yurt dışı çıkış yasağı ve haftada iki gün karakola imza atma şekildeki adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FEYZA ALTUN SERBEST BIRAKILDI MI? Feyza Altun'un son durumu nedir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Feyza Altun Hukuk 3.Sayfa Gündem Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Bakmadan Geçme

Hasankeyf nasıl sular altında kaldı? Hasankeyf'in geçmişi nasıl oluşmuştur? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? İsrail, gece yarısı Han Yunus'a bomba yağdırdı! Filistin'de kaç kişi öldü? 2024 TEMMUZ'DA EMEKLİYE ZAM SON GELİŞME #128204 Emekliye Temmuz'da zam yapılacak mı? En düşük emekli maaşı ne kadar? 29 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! Bugün burçları neler bekliyor? AŞK, KARİYER, PARA... GELİNİM MUTFAKTA 29 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var?
Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

Kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı köpeğe tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title