Haberler

Kastamonu'da Orman Benim Kampanyası Etkinliği Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ve İhsangazi ilçelerinde orman yangınlarına yönelik önleyici tedbirler ile ilgili 'Orman Benim' kampanyası kapsamında etkinlik gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerde, orman yangınlarının artan riskine dikkat çekilerek farkındalık oluşturuldu. Katılımcılar, orman içi ve bitişiğindeki yol kenarlarında temizlik yaparak kampanyaya destek verdiler.

Kastamonu'nun Tosya ve İhsangazi ilçelerinde orman yangınlarına yönelik önleyici tedbirler ile ilgili "Orman Benim" kampanyası kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığınca ülke genelinde orman yangınlarını azaltmak ve önlemek için vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen "Orman Benim" kampanyası Tosya ilçesinde de yapıldı.

Üçolukları mevkisinde düzenlenen etkinlikte konuşan Tosya Orman İşletme Müdürü Nejat Timur Uyanık, küresel ısınma ve iklim değişikliğinin de etkisiyle orman yangınlarının oluşma riskinin her geçen gün arttığını söyledi.

Değişen şartlara uygun olarak müdahale kapasitelerinde ciddi artışlar yaşandığını belirten Uyanık, farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen programa katılanlara teşekkür etti.

Katılımcılar daha sonra, orman içi ve bitişiğindeki yol kenarlarında temizlik yaptı.

Programa Kaymakam Uğur Ünsal, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Dişçeken, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İhsangazi

İsalar Mahallesi mevkisinde düzenlenen programda konuşan İhsangazi Orman İşletme Müdürü Nihat Ertürk, kampanya hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Neslihan Sönmezoğlu da orman yangınlarını önleme konusunda vatandaşların daha bilinçli davranması konusunda bilgilendirme yaptı.

Belediye Başkanı Hayati Sağlık, kurum müdürleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte çöpler poşetlere koyulduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı İhsangazi Kastamonu Tosya Çevre Doğa Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title