Haberler

SİME-SEN Yöneticilerine Yolsuzluk Soruşturması

Güncelleme:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Genel Merkez yöneticileri ve diğer görevliler hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.

İLEYDA ÖZMEN

(ANKARA) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Genel Merkez yöneticilerine, Denetleme Kurulu üyelerine ve bazı şube başkan ve yöneticilerine haklarındaki yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları ile ilgili soruşturma başlattı.

SİME-SEN'de yolsuzluk ve usülsüzlük iddiaları gündeme gelmişti. SİME-SEN'in bir önceki Genel Başkanı Serdar Dursun, sendika içerisinde yaşanan olayların araştırılması için Sendika Denetleme Kuruluna başvurmuştu. Başvurusunun olumsuz sonuçlanması üzerine Dursun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Müşteki olarak Başsavlığa ifade eden Dursun "Mevcut Genel Başkanlık görevini yürüten şüpheli K.H.B, sendikaya ait olan, akaryakıtı, bakım ve tamir ücretleri sendika tarafından yani kamu görevlisi/memur üyelerin aidatlarıyla karşılanan sendika aracını kendisine ve ailesine tahsis etmiştir. Tam aynı dönemde kendi özel aracını satması da tüm işlerinde sendika aracını kullanma amacını teyit etmektedir. Tüm özel işlerini sendika aracı ile yerine getirmekte ve böylelikle kendi hesabına görevi süresince araçla binlerce kilometre yol kat ederek görevini kötüye kullanmak suretiyle sendikayı zarara uğratmaktadır" iddiasını dile getirdi. Dursun, sendikadaki diğer görevlilerle ilgili de iddilarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı iddialar üzerine, SİME-SEN Genel Merkez yöneticileri, Denetleme Kurulu üyeleri ve bazı şube başkan ve yöneticileri hakkında soruturma başlattı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Sendika Ankara Memur Hukuk Politika Güncel Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title