Haberler

Kayseri'de düzenlenen Game Jam etkinliğinde dereceye giren takımlar belli oldu

Güncelleme:

Kayseri'de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Game Jam etkinliğinde 27 takım yarıştı. 48 saatlik sürenin sonunda jüri tarafından ilk 3'e giren takımlar belirlendi. Ödül töreninde konuşan Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, takımları tebrik ederek Erciyes Teknopark'ın teknoloji ve yeniliklere olan desteğini vurguladı. Birinci Tounner Takımı, ikinci Big Bad Wolwes Takımı ve üçüncü Team Werner Takımı ödüllerini aldı.

Kayseri'de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen "Game Jam" etkinliğinde dereceye giren takımlar belirlendi.

Erciyes Teknoparktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri'de ilk kez Erciyes Teknopark tarafından "TeknoJam" adıyla gerçekleştiren Game Jam etkinliğinde 27 takım yarıştı.

Yarışmada, 48 saatlik sürenin sonunda jüri tarafından ilk 3'e giren takımlar belli oldu.

Ödül töreninde konuşan Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, birbirinden genç ve başarılı arkadaşların 48 saatte ortaya çıkardığı oyunları izleme fırsatı bulduklarını söyledi.

Takımları tebrik eden Cıngı, "Erciyes Teknopark, teknolojinin ve yeniliklerini kalbinin attığı yer olmayı her zaman devam ettiriyor. Bu etkinlik içinde ayrıca kutluyorum." ifadesini kullandı.

Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç da Erciyes Teknopark olarak bu tarz etkinlikleri düzenlemekten gurur duyduklarını belirtti.

Konuşmaların birinci Tounner Takımı, ikinci Big Bad Wolwes Takımı ve üçüncü Team Werner Takımına ödüllerin verildi.

Yiğithan Ermet Takımı ve Estus Takımına jüri özel ödülü verilen etkinlikte, tüm katılımcılara katılım sertifikası takdim edildi.

Ödül törenine, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celal Öztürk, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Fatih Sarıkoç, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Cahid Cıngı Milletvekili AK Parti Erciyes Kayseri Teknoloji Güncel Haberler

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 13 Haziran dün gece deprem mi oldu? Survivor finali ne zaman? Survivor 2024 finali nerede, saat kaçta? Gabriel Paulista Beşiktaş ile anlaştı mı? Gabriel Paulista İstanbul'a geldi mi? Gabriel Paulista kimdir? FED faiz kararı açıklandı mı? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 13 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 13 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title