Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 3 sivil ile 1 komiser daha gözaltına alındı

Güncelleme:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili olarak 3 sivil ile 1 komiserin daha gözaltına alındığını duyurdu. Soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner ve Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili olarak 3 sivil ile 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı.

EMNİYETTE ÇARPICI GELİŞMELER YAŞANIYOR

Ankara'da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik önce deşifre olmuş, ardından yurtdışına kaçmıştı. Zorla gizli tanık yapıldığını iddia eden Serdar Sertçelik, emniyetin daha önce AK Parti'de bakanlık yapan birçok isim ile halen aktif görevde bulunan bazı bürokratların isimlerini dosyaya sokmaya çalıştığını ileri sürmüştü.

4 KAMU GÖREVLİSİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İddiaların ardından başlatılan soruşturma kapsamında Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen ve İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4 kamu görevlisi gözaltına alınmıştı.

"SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin açılan davanın sanıklarından Serdar Sertçelik'in ifadesinde geçen iddialarla ilgili, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 4 kamu görevlisi hakkında gözaltı kararı verildiği bildirilmişti. Açıklamada, şüphelilerin gözaltına alındığı, soruşturma işlemlerinin titizlikle yürütüldüğü kaydedilmişti.

SERTÇELİK'İN KAÇIŞIYLA İLGİLİ 4 GÖZALTI DAHA

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bugün de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılmasıyla ilgili 3 sivil ve 1 komiser gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Serdar Sertçelik'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırılmasıyla ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ayhan Bora Kaplan Serdar Sertçelik Murat Çelik Ankara Ankara Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (25)

Kemal Gezgin:

Bu olayların en büyük sebebi liyakatsiz alımlardır..yani kendi elleriyle seçtikleri müdürler komiserler ve polisler kuyuyu kazdı.. 2012 2013 2014 polis ve subay mülakatlarını başarı ile geçip sıralamaya dahi almadıkları biz gençlerin ahı olabilir.. çünkü emekler ve hayallar mülakat ve adamcılık yoluyla yok edildi..seçtikleri ise böyle flim çevirdi..bizler gibi vatan ve hizmet aşkıyla yanan gençler elendi.. yani olay netice ve sonuç.ne ektin onu biçtin.

286
19
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Yalnız o konserler 30 yıl önce göreve başlamışlar.

yanıt8
yanıt16
albatros :

3 sivil ve bir polis gözaltında... 1 kel ve 1 uzun tedirgin... :)))

187
39
yanıtYanıtla
David Steinberger:

Kimseye güvenimiz kalmadi kimi kime şikayet edeceğiz suç işleyen işleyene ne adalet var ne güven

181
4
yanıtYanıtla
Çağatay Çetin:

evet aynen öyle

yanıt6
yanıt0
Yorumcii:

Polisler işte bu yüzden korkuyor görevini yapamıyor…

150
10
yanıtYanıtla
Murat Eryüksel:

Bir işler dönüyor amaa! Bakalım ne çıkacak altından!

119
2
yanıtYanıtla
commer neres:

Yanlış mı anladım ? Organize suç örgütüne operasyon yapan memurlara mı operasyon yapılmış ?

85
4
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Element uyduran sahte tanık bulup yanlış ifade verdiriyorlar

yanıt5
yanıt1
Ben bilmemm:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar. burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal manzaralar...

61
14
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title