Haberler

Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 24 kuruş indirim gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine 1.37 TL, motorine ise 1.24 TL indirim bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İSTANBUL BENZİN 43 LİRANIN ALTINA DÜŞECEK

Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 24 kuruş indirim gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak indirimlerle birlikte İstanbul'da benzinin litresi 42 lira 61 kuruş, motorinin litresi ise 40 lira 11 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol Zam Finans Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (9)

Sempatik0037 Ben:

demekki iyi zam yapicaklar önce yol yapiliyorlar

95
18
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Cehalet ne güzel bir şey. Her şeye söyleyecek sözü oluyor.

yanıt46
yanıt79
Ercan cıftcı:

Rollower kontratlarına ve küresel fiyatlandırmalara bir bak. Bu indirimin Türkiye' ye özgü olmadığını göreceksin.. Bu alanda ciddi bilgili olmama rağmen sizin kadar cesur yorum yapamıyorum. Atalar cahil cesur olur derler..

yanıt7
yanıt10
Korhan KILIÇ:

Ne güzel haberler yapıyorsunuz.60 litre yakıt alıp deposunu dolduran bir kişi 43liradan 2580 lira ödüyor .1.37 krs indirim geliyor 2497 TL ödeyecek 82 TL için yüzü gülecek öylemi.yani bunla insanların yüzü nasıl gülecek matematiksel olarak onuda açıklayın olurmu...

69
12
yanıtYanıtla
Burak ERGÜL:

Fiyatı 45 e sabitleyin ne insin nede çıksın 6 ay ücreti belli olsun ona göre esnaf fiyat belirler ona göre vatandaşta kimin fahiş fiyattan sattığını anlar

41
9
yanıtYanıtla
Salim:

BÜYÜK KİTLEMEDEN ÖNCEKİ SON İNDİRIMLER :):))

27
7
yanıtYanıtla
Mert Ali Bal:

Daha fazla indirim olması lazımdı kur ve brent petrolden dolayı. Bünyemiz kaldırmaz diye fazlasını yapmadılar demekki. Bir geri üç ileri böyle devam nasipse hedef 100.yıla özel 100 TL inşallah. Bize yakışan da budur.

28
5
yanıtYanıtla
Ergün Erkuş:

BAYRAMA AZ KALDI BÜYÜK ZAMMI BEKLEYİN..BU ONUN HAZIRLIĞI..

10
3
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Asla yeterli değil hükümet enflasyonu düşürmek istiyorsa en başta mazotun fiyatını düşürmeli ticaret ulaşım gıda mazotla taşınıyor. Vergi almamalı

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title