Haberler

Toronto'da Cinayet Şüphesiyle İki Ölüm

Güncelleme:

Kanada'nın Ontario eyaletinin başkenti Toronto'da bir dairede ölü bulunan 28 yaşındaki Mert Sözdinler ve kimliği açıklanmayan bir kadın hakkında polis soruşturma başlattı. Polis, kadının Sözdinler'i öldürdükten sonra intihar ettiğini tahmin ediyor.

Kanada'nın Ontario eyaletinin başkenti Toronto'da yaşayan 28 yaşındaki Mert Sözdinler ve kimliği açıklanmayan bir kadın, bir dairede ölü bulundu. Toronto Polis Teşkilatı, ölü bulunan kadının, Sözdinler'i öldürdükten sonra intihar ettiğini tahmin ediyor.

Toronto Polis Teşkilatı'ndan olayla ilgili yapılan açıklamada, "Toronto Polis Teşkilatı bir cinayet soruşturması hakkında kamuoyunu bilgilendiriyor. Polis, 2 Ocak 2024 Salı günü saat 08.19'da Bathurst Caddesi ve Baycrest Avenue bölgesindeki bir konuttan gelen ihbarı değerlendirmiştir. Polis, bir yerleşim yerinde ölmüş bir erkek ve ölmüş bir kadın buldu, erkek ve kadın birbirlerini tanıyorlardı, erkeğin vücudunda travma belirtileri vardı. Kurbanın 28 yaşında, Toronto'da yaşayan Mert Sözdinler olduğu tespit edilmiştir. Cinayet masası müfettişleri ölümlerden kadının sorumlu olduğuna inanmaktadır" denildi. Polis, Sözdinler'i tanıyanlarla iletişim kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca Sözdinler'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için kuzeni olduğunu ifade eden bir kişi tarafından sosyal medyada kampanya da başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ontario Toronto Kanada Olay Ölüm Cinayet Soruşturma 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title