Haberler

Züchex Fuarı 25. Kez Kapılarını Açıyor

Züchex, Life Medya Fuarcılık organizatörlüğünde 25. kez kapılarını açacak.

Züchex, Life Medya Fuarcılık organizatörlüğünde 25. kez kapılarını açacak. 3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 25. Züchex Zücaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda, yıllık 3 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip zücaciye sektörünün devleri en yeni ürünlerini sergileyecek.

Pişirme, saklama ve ambalajlama ürünlerinde içeriğin gıdaya geçmesi ve sağlığa zararlarının tartışıldığı şu günlerde Avrupa'dan "Gıdalarla Temasa Uygunluk Sertifikası" sahibi ürünler ZÜCHEX'te tanıtılacak. Başta çay makineleri olmak üzere, TÜBİTAK'tan onaylı endüstriyel ürünlerin tanıtılacağı stant, TÜBİTAK onayının alınabilmesinin gereklerini örneklendirecek. Bekar ya da 2 kişi yaşamanın oldukça yaygınlaştığı günümüzde, oldukça küçük daireler yapılıyor. Bu sebeple ZÜCHEX'te tanıtılacak modüler ürünler birçok kişi için çözüm niteliğinde olacak.

Vakumlu ve üzerine tarih yazılabilen saklama kapları ile yiyecekler ilk günkü tazeliğini koruyabilecek. Türkiye'de ilk defa hem dış alanda hem iç alanda çamaşır kurutmaya yarayan çamaşırlık küçük evler için yerden tasarruf sağlayacak. Yeni tasarımlı cam eşyalar evlerin havasını değiştirirken, evlere modern ve sade bir kimlik kazandıracak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

İstanbul Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title