Haberler

Zorlukları Avantaja Dönüştürün

Güncelleme:

Doğru kaynakları ve çığır açan teknolojileri ile uzmanlar değişimi yönetmek için yardımcı olur.

Bugünün şirketlerinin, artan verimlilik, sürdürülebilirlik ve kurumsal çeviklik ihtiyacını karşılamak için yenilikçi stratejiler ve teknolojiler gerektiren dinamik bir pazar keşfetmeleri gerekir. Bu dönüşümü başarabilmek için yanınızda akıllı iş ortakları olması gerekir.

Doğru kaynakları ve çığır açan teknolojileri ile uzmanlar değişimi yönetmek için yardımcı olur. Aynı zamanda derin bilgi ve anlayışı ile sanayi piyasasına hâkim ortaklar başarılı bir gelecek çizmeye yardımcı olur. A noktasından B noktasına ulaşmak için, yüzleştiğiniz zorlukları anlayan ve global pazarda rekabet avantajı kazanmak için gereken ekip ve araçları sağlayabilen bir şirkete ihtiyacınız var. Bu, akıllı, güvenli, sürdürülebilir üretimdir. Bu Rockwell Automation 'dır.

Bugünün şirketleri, etkinliği ve verimliliği sağlamak için bilgi entegrasyonuna güveniyor. Birçok üretici kendi iş sistemleri ile daha iyi tedarik ve talep zinciri entegrasyonu elde etmesine rağmen, kendi üretim süreçlerinde iletişimleri sınırlıdır. Ve üretim süreci genellikle eski makine, eski bilgi sistemleri ve çeşitli otomasyon çözümleri içeren bölünmüş bir çevre ile karakterizedir.

Geleceğin bu parçaları doğru şekilde birleştirmede yattığına inanıyoruz. Bunu Integrated Architecture sistemimiz ile başarabileceğimize inanıyoruz.

Rockwell Automation Integrated Architecture'e dayalı çözümlerin amaçları:

Tesis Çapında Optimizasyonu Etkinleştirin
Tesis çapında optimizasyon tesisin tüm aşamalarında otomasyon yatırımlarınızdan daha fazla üretkenlik ve verimlilik elde etmenize yardımcı olur. Rockwell Automation mimarisi sürekli iyileştirme için tasarlanmış ve benzeri görülmemiş düzeyde görünürlük ve esneklik sağlar. Böylece hızlı bir şekilde pazar taleplerine uyum sağlayabilir ve varlıklarınızın getirisini maksimum düzeye çıkartabilirsiniz.

Makine Üreticinizin Performansını Arttırın

Her gün yeni sorunlar getiriyor. Bu sorunlar ister piyasaya ayırdığınız zamanı azaltsın isterse sizi inovasyona yöneltsin, küresel pazar içinde bu zorlukları karşılamanız gerekiyor. Rockwell Automation tarafından sunulan esnek, ölçeklenebilir otomasyon çözümleri ile bu sorunlardan doğan toplam tasarım, geliştirme ve teslim etme masraflarını azaltabilir ve genel performansı arttırabilirsiniz.

Sürdürülebilir Üretimi Sağlayın

Şimdi sürdürülebilirlik zamanı, böylece rekabet gücünü arttırabilir, enerji, hammadde ve işçi verimliliği kayıpları konularındaki yükselen maliyetlerin üstesinden gelebilirsiniz. Mevzuata uygunluktan imalata sıfır etkiye, daha temiz, daha güvenli ve daha verimli kaynak kullanımı sağlayacak işlemleri yapmanıza yardımcı olabiliriz.

Syscom, Irak'ta kurulum yapmak için güvenilir bir çözüm paketine ihtiyaç duymuştu. Son kullanıcı Irak'ta büyük bir Oil&Gas müşterisiydi. Proje Syscom'a verildi ve işin kapsamına MCC, Automation ve elektrik işleri anahtar teslimi bir paket olarak dahildi. Sistem için tek zorluk devreye alma aşamasında mevcut en az insan gücüyle maksimum esneklik yakalamaktı. Aynı zamanda, sistem performansında bir düşüş de oluşmamalıydı. Bunu başarmak ancak üst düzey yazılım yeteneklerini kullanarak ve tamamen ayarlanabilen ve her meslekten kullanıcının dostu olan bir sistemle mümkündü.

Binghalib Şirketler Grubu Kurumsal Strateji Yöneticisi, Uzma Qureshi; "Kullanım, güvenilirlik ve konfigürasyon açısından benzersiz yazılım ve donanım özelliklerine sahip olan Rockwell Automation, böyle bir iş için en iyi seçim oldu" şeklinde konuştu.

Rockwell yöneticisi Pankaj Shrivastava; "Syscom'un yüksek bir verimlilik, kusursuzluk ve hassaslık düzeyiyle ve bütçe ve zaman dahilinde projeyi başarıyla sonuçlandırmasından ötürü oldukça memnunuz. Daha da fazlası, çoğu zaman zorlu koşullarda yürütülen süpervizyon hizmetleri , Syscom'un insan gücü , yerinde denetimi ve böyle bir işi yürütmek için gösterdikleri tüm yeteneklerinin desteği ile yapılmıştır." dedi.

Bu proje sırasında,Syscom son kullanıcının ihtiyaçları için paket olarak SCADA Sistemi ( Denetleme Kontrol ve Veri Toplama ), Yedek PAC Tabanlı ControlLogix ™, yumuşak yol vericiler, VFD'ler (Değişken Frekans Sürücüsü) kapsayan konteynerdaki Kontrol Odası'nın içerisinde komple bir çözüm üstlendi. Sistem 3 farklı noktaya dağıtılmış Rockwell Automation FactoryTalk™ View SCADA'dan oluşmaktaydı. Noktaların her biri tesisi tamamen kontrol etme yeteneğine sahipti. PAC sistemi merkez bölgede Yedekli ControlLogix Controller kullanılarak, uzak noktada ControlLogix ve orta noktada ControlNet kullanılarak gerçekleştirildi. Sistem 2000 hard IO'dan ve 500 soft IO'dan oluşuyordu. MCC ise Rockwell Automation SMC Flex Soft Starters ve Powerflex ® VFDs'den oluşuyordu. Sistem, PAC sisteme entegre yangın ve gaz sistemi ile, klimalı bir konteyner kontrol odasında PAC ve MCC yüklü komple bir paket olarak Dubai'de ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde tamamen test edildi ve Irak'ta kuruldu.

Rockwell Automation'dan Akıllı Ürünler ve Teknolojiler
Otomasyon döngüsünün her aşamasında süreçleri geliştirmek için yardımcı olacak Rockwell Automation ürünleri ve teknolojileri:

•Devre & Yük Koruması
•Bilgisayar & Operatör Arayüzü
•Bağlantı Ekipmanları
•Sürücüler ve Motorlar
•Enerji İzleme
•Giriş / Çıkış (I/O) Modülleri
•Aydınlatma Kontrolü
•Hareket Kontrolü
•Motor Kontrolü
•Ağlar ve İletişim
•Güç Kaynakları
•Programlanabilir Kontrolörler
•Buton Ekipmanları ve Sinyal Cihazları
•Röleler ve Zamanlayıcılar
•Güvenlik Ürünleri
•Sensörler ve Anahtarlar
•Sinyal Şartlandırcılar
•Yazılım Çözümleri
•Turbomakina Kontrolü

Rockwell Automation Birbirine Gerçekten Bağlı Endüstriyel Kurumlar Yaratıyor!
Tesis bilgisi ile kurumsal sistemleri güvenli bir şekilde birbirine bağlayan yeni teknolojilerin oluşması, sanayi şirketlerine daha fazla verimlilik, varlıkların daha iyi kullanımı ve gelişmiş karar verme yeteneği getirebilir. Rockwell Automation, fabrika düzeyinde sistemler ve kurumsal sistemler arasındaki boşluğu kapatarak, bağlı kurumlara kullanım kolaylığı, düşük toplam sahip olma maliyeti ve nasıl gelişmiş işlemler sunulabileceğini gösterebilir.

Geniş bir kurumsal bilgi vizyonu, mobil cihazlar, bulut ve büyük veri gibi yeni teknolojilerin kullanımı ile kurumsal sistemleri ile tesisleri birbirine kesintisiz ve güvenli bir şekilde bağlar. Fakat sanayi güvenlik riskleri gibi bu teknolojilerin yarattığı zorluklarla başa çıkmaları da gerekir.

Sürdürülebilirlikle ilgilenen endüstriyel firmalar için değişken hız sürücüleri ve gerçek zamanlı izleme kullanımı gibi bağlı işletmenin yeteneklerini kullanmak enerji tasarrufu sağlamalarına yardımcı olabilir. Rockwell Automation , enerji tasarrufu amacı ile, şirketlere dizayn, izleme ve enerji kullanımını kontrol etmelerine yardımcı olur. Sonuç olarak connected enterprise'ın bu geniş vizyonunun öncelikli faydası her düzeyde çalışanlar için daha iyi karar verilebilinmesini sağlayan bilgiye daha hızlı erişimi sağlamaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rockwell Automation Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title