Haberler

Zorlu'da Bu Hafta Latin Rüzgârı Başladı

Güncelleme:

Şehir Sahnesi'nde ünlü isimlerin katılımıyla dans atölye çalışmaları başladı!

Profesyonel dans eğitmeni Melih Altın ile dans workshopları Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin ücretsiz sanat platformu 'Şehir Sahnesi'nde başladı.

Latin müziğinin kıvrak ritimleri eşliğinde 6 hafta boyunca devam edecek eğitimlerin ilki, etkinliğin müziklerini de yapan Emir Ersoy ve sevilen komedyen Yavuz Seçkin gibi ünlü isimlerin de katılımıyla renklendi.


Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin, sanatını halka ifade etmek isteyenlerin performans ve eserlerine yer vermek ve beğendiği sanatçılarla bir araya gelmek isteyenler için oluşturduğu 'Şehir Sahnesi', Nisan ayına kadar sürecek olan ve 6 atölye çalışmasından oluşan, renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Melih Altın, Salsa'dan Bachata'ya, Cha Cha'dan Merengue'ye Latin dansının en hareketli örneklerinden oluşan workshoplarını Şehir Sahnesi'ne taşıyor.

Ünlü isimler de katıldı

Latin rüzgârı estiren workshoplar'ın ilki geçtiğimiz günlerde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bulunan Şehir Sahnesi'nde gerçekleşti. Müziklerini Emir Ersoy'un yaptığı, Melih Altın'ın Türkiye'nin ilk eşli dans eğitim DVD'sinin de tanıtıldığı etkinliğe katılanlar arasında, sevilen komedyen Yavuz Seçkin gibi ünlü isimler de vardı.

6 hafta sürecek olan ve Salsa, Bachata, Cha Cha ve Merengue gibi Latin danslarını içeren eğitimler, Şehir Sahnesi'nde ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak.

Tarih:

21 Aralık 2014 Pazar 15:00 Melih Altın ile Bachata Eğitimi

11 Ocak 2015 Pazar 15:00 Melih Altın ile Salsa Eğitimi

22 Şubat 2015 Pazar 15:00 Melih Altın ile Cha Cha Cha Eğitimi

22 Mart 2015 Pazar 15:00 Melih Altın ile Merengue Eğitimi

29 Nisan 2015 Çarşamba 19:00 Melih Altın ile Dünya Dans Günü Özel

Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Şehir Sahnesi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yavuz Seçkin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title