Haberler

Zorla Kaçırılan Kızı Jandarma Buldu

Bilecik’te, çarşı merkezinde zorla bir minibüse bindirilerek kaçırıldığı iddia edilen bir kızı, jandarma ekipleri buldu.

Bilecik'te, çarşı merkezinde zorla bir minibüse bindirilerek kaçırıldığı iddia edilen bir kızı, jandarma ekipleri buldu.

Çarşı merkezinde bir kızı zorla minibüse bindirip kaçırdılar ihbarını değerlendiren polisler, şüpheli minibüsün mobese kameralarındaki kayıtlarına bakarak şehrin dışına çıktığını belirledi. Polis ekipleri minibüsün bulunması için durumu Bilecik Merkez Jandarma Komutanlığına bildirdi. Polis ile jandarma ekipleri işbirliğinde yapılan çalışma sonrasında minibüsle genç kızı kaçırdığı ileri sürülen Murat B. (24) ile kaçırıldığı ileri sürülen Büşra O. (24), Kavaklı köyünde Murat B.'nin dedesine ait bir evde yakalandı. Jandarma ekipleri yakaladıkları şüpheliyi ve Büşra O.'yu Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Emniyet İl Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Murat B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title