Haberler

Zonguldak'tan Kısa Kısa

Devrek ilçesinde bir kişi, çalıştığı inşaatın beşinci katından düşerek hayatını kaybetti.A.B., Ş.D ve N.A.'nın ruhsat sahibi olduğu ve yapımını üstlendiği inşaat halindeki binanın çatısını tamir etmek istediği esnada çatıya kiremit taşıyan vincin...

Devrek ilçesinde bir kişi, çalıştığı inşaatın beşinci katından düşerek hayatını kaybetti. Devrek ilçesi Yeni Mahalle Çay Sokağında

A.B., Ş.D ve N.A.'nın ruhsat sahibi olduğu ve yapımını üstlendiği inşaat halindeki binanın çatısını tamir etmek istediği esnada çatıya kiremit taşıyan vincin kolu ve sepetiyle birlikte 5. kattan düştü. Çevredekiler ambulansa haber verirken, A.B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ZONGULDAK'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü. Beycuma beldesi Merkez Mahallesi'nde Y.Ş., aracıyla seyir halindeyken aniden önüne çıkan Ş.G.'ye çarptı. Ş.G., kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title