Haberler

Zonguldak'ta 41 Engelliye Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Zonguldak'ta İl Özel İdaresi bütçesiyle kentte yaşayan 41 fiziksel engelliye, 23'ü tekerlekli, 18'i akülü olmak üzere 41 engelli sandalyesi dağıtıldı.

Zonguldak'ta İl Özel İdaresi bütçesiyle kentte yaşayan 41 fiziksel engelliye, 23'ü tekerlekli, 18'i akülü olmak üzere 41 engelli sandalyesi dağıtıldı.

Vali Ali Kaban'ın makam odasında gerçekleşen sandalye dağıtım törenine, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, engelliler ve aileleri katıldı. Törende temsili olarak getirilen 4 engelli sandalyesi sahiplerine dağıtıldı. 23'ü tekerlekli, 18'i akülü olmak üzere toplam 41 engelli sandalyesinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyleyen İl Özel İdare Genel Sekreteri Demirtaş, sandalyelerin kendi bütçelerinden karşılandığını ifade etti. Vali Ali Kaban da engelliliğin her yaşta her insanın başına gelebileceğini ve son dönemde devletin engellilere yönelik desteklerinin arttığını söyledi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Demirtaş Ali Kaban Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title