Haberler

Zonguldak - Kavga Eden Köpeklere Tekmeli Müdahale Tepki Çekti

Kavga eden köpeklere tekmeli müdahale tepki çekti Zonguldak'ta, sahiplerinin önünde kavga eden iki köpeği bazı vatandaşların tekme atıp, üzerlerine basarak ayırması tepki çekti.

Kavga eden köpeklere tekmeli müdahale tepki çekti

Zonguldak'ta, sahiplerinin önünde kavga eden iki köpeği bazı vatandaşların tekme atıp, üzerlerine basarak ayırması tepki çekti.

Kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da sahipleriyle gezerken karşılaşan 2 köpek kavga etmeye başladı. Sahipleri köpekleri ayıramayıca çevredeki bazı vatandaşlar köpeklere tekme atarak ve üzerlerine ayaklarıyla basarak ayırmaya çalıştı. Köpekler, aldıkları darbelerle ayrıldı. Bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülediği kavganın ardından köpeklerden birinin sahibi kadın ile bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Kadın, "Hayvanı ne hale getirdiniz. Siz vurdukça o daha çok kuduruyor, bırakmıyor" diyerek köpeklere vuran kişilere kızdı. Müdahale eden vatandaşlar da köpeklerin birbirlerine zarar verdiklerini, bu yüzden yaptıklarını söyleyerek kendilerini savundu. Bu sırada başka bir kadın da "O da bir can" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gazipaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title