Haberler

Zonguldak - Karabük Arasında Tren Devrildi

Güncelleme:

Zonguldak-Karabük arasında kömür taşıyan trenin Yenice ilçesinde devrilmesi sonucu iki makinist yaralandı.

Karabük'ün Yenice İlçesi'nde kömür yüklü trenin devrilmesi sonucu 2 makinist yaralandı.

TCDD'ye ait yük treni, Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan aldığı kömürü Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'na götürmek üzere yola çıktı. Makinistler İsmail Belen ve Arslan Kavuk yönetimindeki tren, Zonguldak'ın Gökçebey ile Karabük'ün Yenice ilçeleri arasındaki Kayadibi Mevkii'nde, iddiaya göre kapakları açılan hidroelektrik santraline ait barajdan gelen su nedeniyle raydan çıktı. Devrilen trendeki makinistler Belen ve Kavuk yaralandı. İki makinist, ambulansla Yenice Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalelerinden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen makinisterin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Beleş KömürmobilWeb@haberler.com:

Şimdi sormak lazım, önümüzdeki seçim yatırımı için dağıtılacak kömür miktarındaki artıştan mı devrildi, yoksa “kim demiyolu yaptı, biz yaptık biiiizzz“ diye böbürlendikleri demiryollarının aslında kalitesizliğinden mi, yoksa eskiyen rayların sırf Cumhuriyet devri imalatıdır diye bakımının yaptırılmamasından mı

3
4
yanıtYanıtla
mustafa temel:

Beleş kömür eksik bilgi ve iftira atarak yazmanız çok yanlış İKZ proseji kapsamında Zonguldak ırmak hat kesimi alt yapı ve sinyalisazyon modernize çalışmaları bitmek üzeredir. olayın nasıl meydana geldiğini okursanız anlarsınız sanırım.

yanıt0
yanıt0
X:

BİLMEDEN KONUŞMA. . .

yanıt0
yanıt0
..:

Yine çarktın beleş kömür (kılıçdaroğlu) :)

yanıt0
yanıt0
musa cakir:

Demiryolu kazalarinda hersey olabilir teknik hata veya sabotaj da olabilir

yanıt0
yanıt0
Karslı:

Kök Tenğri Türk''ü Korusun. Umarım yaralanan vatandaşlarımız önemli bir şey yoktur.

5
2
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

paralelin parmağı vardır bu işte

2
1
yanıtYanıtla
burakmobilWeb@haberler.com:

Geçmiş olsun memleketinde bitmiyor böyle haberler ne yazikki

1
2
yanıtYanıtla
Mustafa TEMEL:

bu kazada taşınan kömür Zonguldak limanından yüklenip Karabük ülkü sitasyonuna demir çelik fabrikasına gitmektedir. BELEŞ KÖMÜR İSMİ İLE YAZAN ARKADAŞIN BELİRTTİĞİ GİBİ DEĞİLDİR, ikincisi Zonguldak çankırı hat kesimi İKZ projesi kapsamında ihale edilmiş alt yapı ve sinyalizasyon yenilemesi bitme aşamasındadırBELEŞ KÖMÜR KARDEŞİM İNSANLARI YANILTMAYINIZ HADİSE SANTRALİN SU KAPAKLARININ AÇILMASI SONUCU DEMİR YOLU HATTININ SELE MARUZ KALMASINDAN KAYNAKLANMIŞTIRKAZA GEÇİREN ARKADAŞLARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM

2
0
yanıtYanıtla
RazkonMobil-IOS:

ACEBE VİRACLARDA ÇOKMU GAZE BASDILAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title