Haberler

Zonguldak) Hastaneden Firar Eden Zanlı Sahte Kimlikle Yakalandı

(ZONGULDAK) Hastaneden firar eden zanlı sahte kimlikle yakalandıZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşi ile tartışırken yanlışlıkla silahın ateş alması sonucu kendisini yaralayıp tedavi gördüğü hastaneden firar eden zanlı polis tarafından sahte kimlikle yakalandı.

(ZONGULDAK) Hastaneden firar eden zanlı sahte kimlikle yakalandı

ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşi ile tartışırken yanlışlıkla silahın ateş alması sonucu kendisini yaralayıp tedavi gördüğü hastaneden firar eden zanlı polis tarafından sahte kimlikle yakalandı. Bir çok suçtan yakalaması bulunan zanlı emniyetten çıkışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür edip tepki gösterdi.

Olay, 6 Ocak 2017 tarihinde Uzun Mehmet Mahallesi, Azaklıoğlu sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre M. C., eşi ile birlikte sokakta tartışırken ruhsatsız silahı ile havaya ateş açmış, ardından da silahını beline taktığı sırada yanlışlıkla ateş alması sonucu testislerinden yaralanmıştı. M. C. yaralı olarak kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi olduğu sırada kaçarak kayıplara karışmıştı.

Polisten nefes kesen operasyon

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak, borçlunun ödeme şartını ihlali, resmi belgede sahtecilik, bıçak veya diğer aletleri İzinsiz olarak satın alma taşıma veya bulundurma, silahla tehdit" gibi 5 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan M. C.'nin 81 EF 161 plakalı araçla ilçeye giriş yaptığı bilgisine ulaşan polis ekipleri Bağlık Mahallesi Suphi Konak Caddesi üzerinde bulunan Pazar Taksi yanında takibe başladı. Polis ekipleri, takip sırasında kaçmaya çalıştığı aracın lastiklerine 2 el ateş ettiği M.C., Süleymanlar Mahallesi İstikbal Caddesi üzerinde yakalanırken, yere attığı sahte kimlikte ele geçirildi. Sahte kimlikle yakalanan M. C. gözaltına alınırken, kaçtığı aracın sürücüsü A. T. (35) ise Akçakoca ve Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. Arkın T., Emniyette alınan ifadesinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Gazetecilere küfür edip tepki gösterdi

Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilmek üzere emniyetten çıkarılan M.C. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür edip tepki gösterdi. M.C. hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edilirken, savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Zonguldak 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title