Haberler

Zonguldak - Fotoğrafçı Dükkanındaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Fotoğrafçı dükkanındaki hırsızlık güvenlik kamerasında Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde fotoğrafçıya giren kimliği belirsiz hırsız, yaklaşık 35 bin lira değerinde kamera ve fotoğraf makinelerini çalıp, kaçtı.

Fotoğrafçı dükkanındaki hırsızlık güvenlik kamerasında

Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'nde fotoğrafçıya giren kimliği belirsiz hırsız, yaklaşık 35 bin lira değerinde kamera ve fotoğraf makinelerini çalıp, kaçtı. Güvenlik kamerasına yakalanan şüphelinin görüntüsü, işyeri sahibi tarafından sosyal paylaşım sitesinde paylaşıldı.

Olay, dün sabaha karşı saat 04.30 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. 45 yıldır hizmet veren fotoğrafçıya giren hırsız, kamera, 3 fotoğraf makinesi, çok sayıda flaş bellek, kamera aksesuarları, albüm ve kasada bulunan 300 lira parayı alarak kaçtı. Sabah dükkana geldiklerinde kapının açık olduğunu fark eden 40 yaşındaki Sonay Özkan, içerideki malzemelerin çalınmış olduğunu görünce durumu polise bildirdi. İçeriye girdikten sonra güvenlik kamerasının kaydını da durduran hırsızlık şüphelisinin yüzü güvenlik kamerasına yansıdı.

Sonay Özkan, "35 bin liraya yakın zararımız var. Düğün çekimi için gelen müşteriler var. Kamera ve fotoğraf makinemiz olmadığı için sipariş alamıyoruz. Mağdur durumda kaldık. İnşallah biran önce yakalanır da cezasını çeker. Hırsıza sesleniyorum; kamera ve fotoğraf makinelerini getir" dedi.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE TEŞHİR ETTİ

Öte yandan, fotoğraf stütyosu ortaklarından Durmuş Özkan ise sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta hırsızlık şüphelisini teşhir etti. Özkan, güvenlik kamerasından çektiği hırsız zanlısının fotoğrafını, şu mesajla paylaştı:

'İşletmemize hırsız girmiş bulunmaktadır. Çalınan kamera ve fotoğraf makinaları satmaya gelebilir. Vereceğim eşkali görenlerin karakola bildirmelerini rica ederim.'

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Kilimli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title