Haberler

Evlat Edindikleri Oğulları Kaybolan Çift 19 Aydır Ağlıyor

Güncelleme:

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Hafize ve İsmail Kilerci çifti, evlat edinip büyüttükleri Ümit Kilerci, geçen yıl çalışmak için gittiği Antalya'da kayboldu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Kilerci çiftinin büyüttüğü 18 yaşındaki Ümit Kilerci, 8 Temmuz 2013'te çalışmak için Antalya'ya gittikten 20 gün sonra kayboldu. 15 yıl çocuk hasretiyle yaşadıktan sonra evlatlık aldıkları oğullarının kaybolmasıyla yıkılan çift, 19 aydır gözyaşı döküyor.

45 GÜNLÜKKEN EVLAT EDİNDİLER

Ev kadını 50 yaşındaki Hafize ve emekli maden işçisi eşi 52 yaşındaki İsmail Kilerci'nin 1982'de evlendikten sonra çocukları olmadı. Kilerci çifti, bakamadıkları gerekçesiyle ilk bebeklerini yurda veren komşularının dünyaya gelen ikinci bebeklerini 45 günlükken evlat edindi. Çift, ilk doğum gününü partiyle kutlayıp, 3 yaşında davullu zurnalı düğünle sünnetini yaptırdıkları Ümit Kilerci'yi büyük hayallerle büyüttü. İsmail Kilerci, Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli olduktan sonra Devrek'te, bir katını oğluna verme düşüncesiyle 3 katlı ev yaptırdı.

ARKADAŞIYLA BULUŞMAYA GİTTİ, KAYBOLDU

Bu sırada ortaokulu bitirdikten sonra liseye devam etmeyen Ümit Kilerci, Antalya'da otellerde garson olarak çalışmaya başladı. 2012 yaz sezonunda çalıştıktan sonra Devrek'e anne ve babasının yanına dönen Ümit Kilerci, 2013 yaz sezonunda 8 Temmuz'da tekrar Antalya'ya gitti. Otellerde iş bulamayan Ümit Kilerci, kartonpiyer firmasında işe girdi. Ümit Kilerci, 28 Temmuz'da daha önceden tanıdığı Ç.U. adlı kişiyle buluşmaya gittikten sonra kayboldu.

19 AYDIR KAYIP

Polis ve jandarmanın yaptığı aramalara rağmen Ümit Kilerci, 19 aydır bulunamadı. Yıllardır yaşadıkları çocuk hasretini evlat edindikleri Ümit ile söndüren Kilerci çifti, oğullarının kaybolmasıyla yıkıldı. İsmail Kilerci, oğlu kaybolduktan 1 gün sonra ilk kayıp ihbarını Ç.U.'nun yaptığını, polisin Ç.U.'nun ifadesini aldığını, ancak bir iz bulamadığını söyledi.

"ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ"

Plisin, bir süre sonra oğlunun kaybolmasıyla ilgili Ç.U. ile tekrar görüşmek istediğini, ancak bulamadığını anlatan İsmail Kilerci, şöyle konuştu:

"Biz oğlumuzun durumunu polise sorduğumuzda, 'Bizi telefonla aramayın. Bir şey olursa biz size haber vereceğiz' diyorlar. Tüm emniyet birimlerinden, savcıdan yardım bekliyoruz. Maalesef 19 aydan bu yana haber yok. Nasıl oluyor bu? Bir çocuk kayboluyor da en ufak bir haber olmaz mı? Ölüsünden dirisinden haber yok. Polisin dediğine göre kaybolduğunu ihbar eden Ç.U. da 6 aydır yokmuş ortalıkta. Bu kişinin yakalanması lazım. Biz oğlumuzun öldürüldüğünü düşünüyoruz. Çünkü o akşamdan sonra en ufak bir haber yok. Biz polise Ç.U. ile birlikte şüphelendiğimiz 5 kişinin ismini verdik. Ama polis bir iz bulamadı. Biz oğlumuzun ölüsü veya dirisinin bulunmasını istiyoruz."

"ARTIK DAYANAMIYORUM"

Hafize Kilerci ise hayatını oğlunun üzerine kurduğunu, birbirlerine çok düşkün olduklarını söyledi. Oğluyla en son arkadaşıyla buluşmaya gitmeden hemen önce telefonda görüştüğünü anlatan Hafize Kilerci, "Görüştüğümde bir sıkıntısı yoktu. Normal konuştu. Sıkıntısı olsa bana söylerdi mutlaka. Biz çok yakındık. Her şeyini bana anlatırdı. Artık dayanamıyorum. Bana 'sensiz yaşayamam' derdi. Ben de onsuz yaşayamıyorum artık. Sesimi duyuyorsan ne olur geri dön. Öldüyse de bir mezarını istiyorum. Allah rızası için gören duyan bilen bilgi versin. Bütün yetkililerden yardım istiyorum. Artık dayanacak gücüm yok" diyerek gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Antalya Devrek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title