Haberler

Znation'un İkinci Sezonu Başladı!

Syfy tarafından yayınlanan Zombi dizisi ZNation'un ikinci sezonu başladı!

ZNation'un-İkinci-Sezonu-Başladı!

Syfy tarafından yayınlanan Zombi dizisi ZNation'un ikinci sezonu başladı!

11 Eylülde başlayan ZNation'un ikinci sezonunun ilk bölümü, önceki sezon sonundaki tüm soruların cevabını veriyor. Dizinin gidişatı şimdilik belli olmasa da, Syfy bu diziyi başa tutmakta kararlı. Konuya hızlı bir şekilde giriş yaparak izleyicileri sevindiren ZNation, ilk sezonda en büyük ölümlerini vermişti.

İkinci sezonu izlemek isteyenler Google'da "ZNation ikinci sezon" diye aratabilir. Bir çok yerli yabancı dizi izleme sitesi, ilk bölümü Türkçe alt yazıya çevirmiş durumda.

The Waking Dead ile Karşılaştırılabilir mi ?

ZNation'u The Walking Dead ile karşılaştıracak olursak, aralarındaki farklardan biri, ZNation'un biraz daha eğlenceli ve çekici olması. Eğlencenin yanında bazen drama, gerilim ve ciddiyet de olabiliyor. Tabii bu ciddiyet bazen ana karakterlerden "Murphy" tarafından bozulabiliyor. Dizide koşan zombiler, radyasyon'dan etkilenmiş zombiler ve hayvan zombi türleri (Sadece ayı görüldü) görülebiliyor. TWD'de ise bu durum biraz farklı. Dizi tamamen kopya değil, benzer bir yanı ise görülmemekte. Ön görüşleri kaldırıp diziye başlamakta fayda var.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title