Haberler

Ziynet Sali ve Ferhat Göçer Güldür Güldür Show Sahnesinde Esti

Güncelleme:

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show Bostancı Sahnesinde gerçekleştirdiği gösteri ile seyircilerini mest etti.


İlk kez Bostancı Gösteri Merkezinde izleyici ile buluşan gösteride alkışlar bir an bile dinmedi. Güldür Güldür Show'un bu özel gösterisinde sürpriz konuklar da geceye renk kattı.

Sahnede Ziynet Sali ve Ferhat Göçer Sürprizi

Sahnenin ilk sürpriz konuğu Ziynet Sali oldu. Ziynet Sali hem sesi hem de sempatik tavırlarıyla seyirciden büyük alkış aldı. Yeni parçası "Leyla" ve "Herkes Evine" şarkılarını seslendirdi. Güldür Güldür Show ekibi danslarıyla Ziynet Sali'ye sahnede eşlik etti.

İkinci yarıda sahneye çıkan Ferhat Göçer ise yaptığı esprilerle seyircileri kahkahaya boğdu. Güldür Güldür Show'un moda programı "Arzım Benim"e konuk olan Ferhat Göçer, jüri üyelerinden kendi tarzını puanlamalarını istedi. Ferhat Göçer yoğun istek üzerine sahnede "Gül ki" ve "Sarıl Bana" parçalarını seslendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhat Göçer Ziynet Sali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title