Haberler

Uğur Yüksel, Elazığ'da Mezarı Başında Anıldı

Güncelleme:

Malatya'daki yayınevinde 7 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Uğur Yüksel, Elazığ'daki mezarı başında anıldı.

Malatya'daki Zirve Yayınevi'nde 7 yıl önce öldürülen 3 kişiden biri olan Uğur Yüksel, Elazığ'daki mezarı başında anıldı.

Elazığ'ın Sün köyüne bağlı Mansuruşağı mezrasında Uğur Yüksel'in kabri başında düzenlenen anma törenine, Yüksel'in yakınları ve sevenleri ile Kurtuluş Kilisesi Başpastörü İhsan Özbek katıldı.

Özbek, törende yaptığı konuşmada, Zirve Yayınevi'nde 7 yıl önce öldürülen Uğur Yüksel, Necati Aydın ve Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske için adaletin tecelli etmesi gerektiğini belirterek, "Son yasal deşikliklerden sonra adaletin bir an önce sağlanması ve davanın daha fazla uzatılmaması yönünde beklenti içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Adalet geciktikçe vicdanlarda yara bırakıyor" diye konuştu.

Uğur Yüksel'in teyzesi Pamuk Yüksel ise adaletin er veya geç sağlanacağını ifade ederek, "Allah o gençlerin hesabını sorsun, 3'ü de gençti, çocukları vardı, muratları vardı" dedi.

Anma töreni, dua okunmasıyla sona erdi.

Malatya'da 18 Nisan 2007'de Zirve Yayınevi'nde çalışan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske ile Necati Aydın ve Uğur Yüksel, bıçaklanarak öldürülmüştü. - Elazığ

Kaynak: AA / Güncel

Necati Aydın Malatya Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title